UZ POMOĆ DRONOVA: Nastavlja se potraga za nestalima u TRZ Kragujevac!
Foto: Printskrin Jutjub / infoKG.rs

POKUŠAVAJU!

UZ POMOĆ DRONOVA: Nastavlja se potraga za nestalima u TRZ Kragujevac!

Pripadnici Ministarstva odbrane i Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivnu potragu za trojicom pripadnika Tehničkog remontnog zavoda u Kragujevcu
Objavljeno:

Dronovi i jedno robot vozilo angažovani su u potrazi za kapetanom Darkom Kostićem i civilnim licima Dejanom Kovačevićem i Željkom Nikolićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dva lica koja su sinoć prevezena iz kragujevačkog Kliničkog centra na Vojnomedicinsku akademiju, sa specifičnim povredama blast tipa, u stabilnom su stanju, orijentisani i komunikativni i pod stalnim nadzorom lekara. Ostali povređeni koji se nalaze u Kliničkom centru u Kragujevcu su takođe u stabilnom stanju.

Evakuisano 74 zaposlenih, ZA TROJICOM SE INTENZIVNO TRAGA! Moguće nove eksplozije u Kragujevcu!

Ministar odbrane Zoran Đorđević formirao je komisiju radi utvrđivanja okolnosti nastanka vanrednog događaja i odgovornosti. Predsednik komisije je brigadni general Mile Jelić, načelnik Uprave za kadrove Sektora za ljudske resurse, a u komisiji su stručnjaci za problematiku municije, naoružanja i eksplozivnih sredstava iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i Vojnotehničkog instituta.

Takođe, ministar odbrane naložio je vanredni inspekcijski nadzor koji sprovodi Inspektorat odbrane.

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.