"TO JE PRASE PARTI": Špankinja otkrila šta je NAJVIŠE IZNENADILO u Srbiji, a zbog prizora je ostala u ŠOKU! VIDEO
Špankinja, Foto: TikTok/laganosp

jedna stvar je ista kao u španiji

"TO JE PRASE PARTI": Špankinja otkrila šta je NAJVIŠE IZNENADILO u Srbiji, a zbog prizora je ostala u ŠOKU! VIDEO

Navela je i jednu stvar koja je ista, kako u Španiji, tako i u Srbiji

Objavljeno: 16:43h

Jedna devojka iz Španije, koja živi u Srbiji, u Smederevskoj Palanci, otkrila je šta je to posebno iznanadilo u našoj zemlji.

Ona je objavila video na društvenoj mreži TikTok u kom je otkrila šta je najviše iznenadilo u Srbiji, a i šta joj je posebno bilo čudno.

"Prvi put kada sam bila, kada sam izašla iz Beograda, toliko je bilo rupa. Kamion je mogao da upadne u rupu. To me je baš iznenadilo. Pomislila sam gde sam došla, kako ljudi voze tako." Druga stvar, sećam se kada sam išla da kupim lubenicu, na ulici je jedna žena prodavala. Jedna velika lubenica je mnogo jeftinija nego u Španiji. U Barseloni je mnogo skupo, pet evra je jedan kilogram, a ovde je bilo 20 dinara kilo", počela je priču ova devojka iz Španije koja govori srpski, a i muž joj je iz Srbije.

To nije sve, ona je dalje u videu nastavila da objašnjava šta je posebno privuklo njenu pažnju i ostavilo je u neverici.

"Treće, kada sam išla da prošetam, gde da prošetam? Ovde treba da hodam, ovde su automobili parkirani na trotoaru, moraš po ulici da ideš. Nisam navikla, ako u Barseloni ideš po ulici možeš da umreš.

Ima i puno kučića koji žive na ulici, mnogo njih. U Španiji toga nema, nema lutalica. Konje kada sam videla na ulici, gledam gde sam došla. Potom džigerica, to kad sam probala.. Hvala puno svima, izvinjavam se, ali to nije za mene", rekla je kroz osmeh ova devojka.

Ona je otkrila i kako joj je bilo kada je prvi put išla na vašar.

"Kada sam išla na vašar prvi put, pa to je prase parti. Mnogo prasića ima, nisam mogla da verujem. Nisam to nigde videla", rekla je ona.

Takođe, navela je i jednu stvar koja je ista, kako u Španiji, tako i u Srbiji.

"Isto u Španiji i Srbiji je, da kada ideš do neke ustanove, da uzmeš neki dokument, čeka se mnogo i svi su neljubazni i uvek ti fali neki papir, e to je isto kao u Španiji", ispričala je ona.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.