POTRAGA ZA NESTALOM LJILJANOM IZ BRANIČEVA SE NASTAVLJA: Porodica u nadi da će njen TELEFON doneti ODGOVORE
Nestala Ljiljana Gajić, Foto: Printscreen/Facebook/Aleksa Marinković

AGONIJA

POTRAGA ZA NESTALOM LJILJANOM IZ BRANIČEVA SE NASTAVLJA: Porodica u nadi da će njen TELEFON doneti ODGOVORE

Kako kaže njena sestra Slađana, Ljiljanini telefoni odneseni su u policiju u Golupcu i sutra bi trebalo da dobiju izveštaje.

Objavljeno:

Potraga za Ljiljanom Gajić (54), koja je 26. februara nestala u mestu Braničevo kod Golupca, i dalje traje.

Kako kaže njena sestra Slađana, Ljiljanini telefoni odneseni su u policiju u Golupcu i sutra bi trebalo da dobiju izveštaje.

- Lovci su danas ponovo pretražili celu okolinu i ništa nisu našli. Tražili su je i dronovima. Ne znam šta da mislim. Od srede ili četvrtka nije imala ništa, ni pozive, ni poruke. Mislim i nadam se da je ona pobrisala svašta i da se s nekim dogovorila i da je negde otišla - kaže Slađana za Telegraf.rs.

Kako ističe, iako je u medijima navedeno da je Ljiljana zdrava osoba, ona ima probleme sa depresijom, ali, ipak, ništa nije ukazivalo na to da bi sebi učinila nešto nažao.

Ljiljana Gajić
foto: Printscreen/Facebook

- Bila strašno depresivna i lečila se od depresije, ali niko nikada nije primetio da se tu nešto dešava u tom pravcu. U petak je bila kod psihijatra na kontroli. Rekla sam joj u sredu da sam od četvrtka do nedelje u Grčkoj i da u nedelju dolazim u Beč, gde živim. Sestričina me je zvala kada sam u nedelju bila na erodromu i rekla mi je "mama je nestala". Nismo primetili da je imala takve namere, nikom ništa nije rekla. Ispitivana je i doktorka. Ona je takođe rekla da ni ona nije primetila, ni po pogledu, ni po pokretima, da bi tako nešto moglo da se desi - dodaje.

Podsetimo, Ljiljani Gajić se gubi svaki trag 26. ferbruara kada je izašla u šetnju.

Na sebi je tog dana imala farmerke, crnu duksericu sa crvenim šnirom i čižme.

- Kada smo se čule preko telefona sve je delovalo u redu, a i komšinica koja ju je taj dan videla, kada je krenula po cigarete, kaže da je sasvim dobro izgledala i nije primetila ništa neobično kod Ljiljane tog dana - rekla je ranije njena ćerka Bojana.

Ljiljanina prodica moli sve koji budu videli Ljiljanu da jave policiji ili na broj telefona Ljiljanine sestre Slađane 060 68 87 132.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.