PAUK RADI SVOJE I NE ODUSTAJE - A HITNA POMOĆ SA ROTACIJOM ČEKA! Scena iz centra BG ostavlja bez teksta! (VIDEO)
Foto: prtsc/espreso

centar beograda

PAUK RADI SVOJE I NE ODUSTAJE - A HITNA POMOĆ SA ROTACIJOM ČEKA! Scena iz centra BG ostavlja bez teksta! (VIDEO)

Vozilo Parking servisa nije odustalo u svojoj nameri - podizanju nepropisno parkiranog vozila, iako je iza njega bilo vozilo Hitne pomoći
Objavljeno:

Iako su prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, vozila s prvenstvom prolaza vozila policije, Bezbednosno - informativne agencije (BIA), Vojske Srbije, Vojno - bezbednosne agencije (VBA), Hitne medicinske pomoći, kao i vatrogasne službe, kada daju posebne zvučne i svetlosne znake, izgleda da to vozilu Parking servisa nije bitno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jutros u centru Beograda, u ulici Svetozara Markovića na Vračaru, vozilo Parking servisa nije odustalo u svojoj nameri - podizanju nepropisno parkiranog vozila, iako je iza njega bilo vozilo Hitne pomoći sa uključenom rotacijom i sirenom.

Pogledajte kako Parking servis podiže vozilo, a Hitna čeka u koloni:

Tako je, ne obazirući se na sirenu koja se prolamala ulicom, Parking servis nesmetano obavljao svoj posao.

Da je sporni auto bio na sredini ulice, i da ostali automobili nisu mogli da prođu zbog njega stvarno bismo razumeli, ali pošto je auto bio sa strane ulice, verovatno nepropisno parkiran, ipak je ovaj posao mogao da se odloži dok Hitna pomoć ne prođe.

Šta ako je Hitna pomoć vozila pacijenta, i šta ako su minuti, koje je ovo vozilo izgubilo jer je čekalo da se "nepopisno parkirani" automobil pomeri bili presudni da se spase nečiji život?

Naravno da svi treba da obavljaju svoj posao, ali ne može da se ne nametne pitanje, šta je bitnije - nečiji život ili da se parkirani automobil pomeri sa nedozvoljenog mesta?

Bonus video:

Ana Brnabić intervju nedelje

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.