NASTAVLJA SE AKCIJA VELIKE SADNJE: DDOR poklonio Sremskoj Mitrovici sadnice projektom “Za šumu u tvom kraju”
Foto: Sremska Mitrovica živi

promo

NASTAVLJA SE AKCIJA VELIKE SADNJE: DDOR poklonio Sremskoj Mitrovici sadnice projektom “Za šumu u tvom kraju”

Do sada je ova sadnja izvršena u četiri od deset gradova izabranih na osnovu glasova

Objavljeno:

Sremska Mitrovica nastavlja sa velikom akcijom ozelenjavanja grada, a ovoga puta uz pomoć i partnerstvo kompanije DDOR osiguranje, koja je donirala 44 sadnice, koje su zasađene na memorijalnom kompleksu Spomen groblje u ovom gradu. Grad Sremska Mitrovica ima veliku akciju “Zeleni prsten oko Sremske Mitrovice” i cilj da ima novih 80 hiljada stabala, a kompanija DDOR je pomogla ovu ideju u okviru svog projekta “Za šumu u tvom kraju”, kojim ova kompanija stvara zelene oaze u mnogim gradovima Srbije.

“Hvala kompaniji DDOR osiguranje na društvenoj odgovornosti i hvala im na tome što se bave temom zaštite životne sredine. Drago mi je što Grad Sremska Mitrovica ima sagovornika i saborca kada je ovakva tema u pitanju i pozvao bih sva fizička i pravna lica da se pridruže ovoj akciji. Našu akciju velike sadnje smo počeli još pre nekoliko godina, ali od prošle godine veoma intezivn. Videli ste vetrozaštitne pojase, koje ćemo nastaviti i u toku ove godine. Sada ćemo raditi na obnavljanju parkova, formiranju novih parkova, tako da Mitrovica će definitivno biti usudiću se da kažem najzeleniji grad u Srbiji. Ako budemo ovako nastavili, da se svi zajedno uključujemo u ove akcije, mislim da je uspeh zagarantovan”, kaže predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica.

1 / 2 Foto: Sremska Mitrovica živi

Do sada je ova sadnja izvršena u četiri od deset gradova izabranih na osnovu glasova, te će osim Sremske Mitrovice, Zrenjanina, Novog Sada i Smederava, zeleniji biti i Beograd, Subotica, Vršac, Užice, Novi Pazar i Tutin. Prepoznavši značaj ovakve akcije, usklađene sa dugoročnom strategijom DDOR osiguranja i Unipol grupe čiji je član, kompanija je u ovoj godini akciju produžila na svih 12 meseci i time planira da kroz EKO-polise prikupi još više sredstava za još zelenije gradove u Srbiji.

Promo
foto: Sremska Mitrovica živi

Ovim povodom, Branislav Jurišić, direktor filijale DDOR osiguranja u Sremskoj mitrovici je rekao: „Danas je značajan dan za našu Sremsku Mitrovicu, jer zahvaljujući našoj akciji „Za šumu u tvom kraju“, glasovima sugrađana i uz podršku čelnika grada, u prilici smo da Spomen park obogatimo sa 44 nove sadnice. Izuzetno sam ponosan ostvarenim rezultatima ovog projekta i što imamo priliku da zajednički radimo na podizanju svesti o bitnim temama koje se tiču ekologije. DDOR će u narednim godinama ovom akcijom obezbediti i posaditi na stotine stabala, jer ona čini deo i našeg trogodišnji plan koji podržava i naša matična Unipol grupa. Realizacija ove akcije predstavlja simboličan vid zahvalnosti našim sugrađanima i klijentima kojinam već decenijama poklanjaju svoje poverenje, a koje DDOR opravdava kako u pružanju visokog kvaliteta usluga u osiguranju, tako i u iskrenoj pažnji prema našoj zajednici. Zahvaljujem se na podršci Gradu Sremskoj Mitrovici i njegovim čelnicima jer smo zajedničkim snagama obezbedili lepšu sredinu i čistiji vazduh za sadašnje i buduće generacije.“

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.