ŠAPIĆ LJUBOMORAN NA SINIŠU MALOG: A isti razlog za to ima i svaki muškarac u Srbiji i poneka žena! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

Zavide mu seu

ŠAPIĆ LJUBOMORAN NA SINIŠU MALOG: A isti razlog za to ima i svaki muškarac u Srbiji i poneka žena! (FOTO)

Ipak, pratioci na Fejsbuku pokušavali su da ga uteše...
Objavljeno:

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić neretko se voli da odmeri snage sa gradonačelnikom Sinišom Malim, pozvavši ga nedavno i da mu izađe na crtu na 30. Beogradskom maratonu, ali u ovoj "borbi" definitivno je sportski priznao poraz, pomalo i pozavidevši mu na tome.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na Fejsbuku je Aleksandar Šapić podelio kolaž "požalivši" se na svoju sudbinu kako se gradonačelnik našao u društvu zanosne lepotice Monike Beluči koja je u srpsku prestonicu stigla povodom premijere filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, u kojem igra glavnu ulogu. Nju je tom zgodom ugostio i prvi čovek grada u Skupštini grada. Nasuprot tome, Šapić je mogao da se pohvali sa slikom sa frontmenom Prljavim instuktorom Blažom.

NIKAKO NIJE VOLEO OVAJ GRAD! Tito je samo jednom došao u zvaničnu posetu, i DESIO SE PEH!

- Nekome je život majka, nekome maćeha. Nekome u goste Monika Beluči, a nekome Inspektor Blaža - napisao je uz sliku "tužni" Šapić.

Sasvim je razumljivo s obzirom da se radi o divi filmske scene, ali i ženi koja za mnoge važi kao pravi simbol lepote. Ipak, pratioci na Fejsbuku pokušavali su da ga uteše. "Pamela je Pamela", podsećajući na hit Blaže i kljunova ili tipa "Da je obrnuto, možda bi ostala i šta bi onda sa njom?", našalili su se korisnici na Fejsbuku.

foto: Zorana Jevtić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.