BAKU RADMILU SU PITALI ŠTA SE OBELEŽAVA 14. FEBRUARA: Njen odgovor je Srbiju i region NASMEJAO do SUZA! (VIDEO)
Baka Radmila, Foto: Printscreen/youtube/Nikola Vulic

LEGENDARNO!

BAKU RADMILU SU PITALI ŠTA SE OBELEŽAVA 14. FEBRUARA: Njen odgovor je Srbiju i region NASMEJAO do SUZA! (VIDEO)

Hit odgovor u anketi povodom 14. februara

Objavljeno:

Osmi mart poznat je i kao dan žena, kako tradicija nalaže ženama se poklanjaju pokloni i cveće, umesto njih se završava sav posao po kući, pozivaju se gosti ili se odlazi u restoran.

Sa druge strane, 14. februara obeležava se Dan zaljubljenih, a pravoslavni vernici slave Svetog Trifuna, takođe dan koji simbolizuje poklanjanje ali i ljubav.

Jedna baka ostala je zbunjena 2017. godine kada je na pitanje novinarke: "Šta se obeležava 14. februara?", dala odgovor koji je nasmejao sve koji su pogledali ovaj snimak, a kojem se vraćamo svakog 8. marta ali i 14. februara, iz očiglednog razloga.

U pitanju je bila gospođa Radmila iz Gornjeg Rataja koja je posle čuvene izjave postala hit na internetu.

"Bilo mi je žao samo što sam ispala glupa. Međutim, nisam. Šta sam rekla, rekla sam, prošlo je", ispričala je kasnije baka Radmila za "Eksploziv" o svom čuvenom odgovoru.

Podsetimo, 14. februar je dan kada se proslavlja Sveti Trifun u pravoslavlju, ali i Sveti Valentin u rimokatolicizmu, dok industrija slavi Dan Zaljubljenih.

Kada osvane 14. februar, u Srbiji se pitamo šta treba uraditi, da li se prvo pomoliti Svetom Trifunu ili Svetom Valentinu, ili pokloniti pažnju i neki poklon voljenoj osobi, čestitajući joj dan zaljubljenih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.