Manjak kreveta je do sada bio najveći problem u Prihvatilištu, a onda je izbio požar (FOTO)

uvek može gore

Manjak kreveta je do sada bio najveći problem u Prihvatilištu, a onda je izbio požar (FOTO)

Prihvatilište ima samo 16 kreveta, iako oni veoma često imaju mnogo više dece. Ponekad u ovoj zgradi ima 25-30 dece, zbog čega nema mesta za sve
Objavljeno: 12:48h
Da nevolja nikad ne dolazi sama, uverili su se na najgori način u Prihvatilištu kada im je pre nekoliko dana izbio požar.
nesreći Podmetnut požar u Prihvatilištu za decu, štićenici evakuisani na vreme!
Izgorele prostorije te ustanove su trenutno neupotrebljive
Prihvatilište za decu
Humanitarnom akcijom u Beogradu sakupljen novac za decu Prihvatilišta! (FOTO) Pohabani nameštaj, pocepane knjige, i jedini TV u prizemlju ove zgrade potpuno su izgoreli.
Prihvatilište za decu
dece Dane, koji su za sada sunčani, provode napolju, ili u prostorijama Prihvatilišta koje nisu bile zahvaćene vatrom.
Prihvatilište za decu
I bez ovih novih nedaća život u Prihvatilištu bio je dovoljno težak. Stiče se utisak da Prihvatilište za decu nije renoviran od samog osnivanja Fasada je nova, ali unutrašnjost je potpuno drugačija. teraju suze na oči.
Prihvatilište ima samo 16 kreveta, iako su česti dani kada 25-30 dece potraže utočište kod njih. Dešava se da dece ima i više. Snalazimo se kako znamo i umemo sa onim što imamo. Nije problem broj kreveta koliko mali prostor
u narednom periodu očekuje se preseljenje u novi, veći prostor. toj deci nisu toliko bitni ogoljeni zidovi, polomljena stakla i pohaban nameštaj. Ta deca su tu pronašla utočište i dom kakav nemaju. Dok ne dobiju novi prostor, građani im mogu pomoći sitnicama. Ono što im je sada neophodno posle požara su usisivač, nameštaj, kućna hemija, metle, džogeri, za deset dana namestaj. Ako možete da pomognete, vrata velike žute zgrade su otvorena.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.