KONAČNO NEŠTO LEPO: Beba koju je izbo otac prepoznala majku i osmehnula se!
Foto: Profimedia

srce malo!

KONAČNO NEŠTO LEPO: Beba koju je izbo otac prepoznala majku i osmehnula se!

Beba stara 40 dana iz Štrpca koju je nožem, kako se sumnja, izbo otac Dejan Krstičić, oporavlja se od teških povreda na Dečjoj klinici za hirurgiju i ortopediju u Nišu i trenutno nije životno ugrožena
Objavljeno: 21:14h

Kako je za "Blic" ispričala Dostana Kuzmanović, bebina baka, majka Ana Krstičić je sve vreme uz njegovu bolničku postelju. Bebu Danila je otac nožem ubo u stomak, vrat i posekao po licu, a njegovog brata blizanca, Nemanju je ubio u ponedeljak uveče u Štrpcu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Srećom, nisu duboke rane. Sad je u sobi sa Anom. Kaže da je prepoznao posle operacije. Smeje joj se. Jadničak, izgubio je brata blizanca i to od očeve ruke. I ja sutra idem kod njih u Niš - kaže Dostana.

Da je stanje nesrećne bebe stabilno, potvrdio je i dr Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike.

KOMŠIJE MONSTRUMA KOJI JE IZBO SVOJE BEBE: Bio je normalan, ne znamo šta mu se desilo!

- Nešto je bolje nego juče i u ovom trenutku nije životno ugrožena. Prima sve što je potrebno od terapije i njeno stanje se neprekidno prati, kaže dr Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike.

Beba je, kako je primljena sa ubodnim ranama na stomaku i vratu kao i jednom posekotinom na licu , nakon čega su povrede hirurški zbrinute. Majka bebe koja se sa detetom nalazi zajedno na Klinici u Nišu, nije želela da komunicira sa novinarima.

Dejan Krstičić, otac blizanaca je odmah posle zločina uhapšen, a dan kasnije je prebačen u Uroševac, gde je saslušan u tužilaštvu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.