BEOGRAĐANKI SU NA VRATA ZAKUCALI KOMUNALCI! Razlog je razbesneo! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

skandalozno!

BEOGRAĐANKI SU NA VRATA ZAKUCALI KOMUNALCI! Razlog je razbesneo! (FOTO)

Da li je normalno da komunalci "upadaju" ljudima u kuće na državni praznik? I zašto se ljudi koji ne plate kaznu za prevoz tretiraju kao kriminalci?
Objavljeno:

N. A iz Beograda je doživela veoma neprijatnu scenu, kada su joj kontrolori na praznik došli na kućnu adresu zato što nije platila kaznu za Bus Plus.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Marina Lopičić

Ona i njena majka su bile šokirane kada su im komunalci pozvonili na vrata.

- Na veliki praznik u Srbiji, kada su skoro svi kod kuće jer se ne radi, "tačno u podne" neko zvoni na vrata. Sva sreća pa sam po prvi put bila srećna što radim i za državne praznike jer nisam bila kod kuće kada je patrola komunalne policije došla da isprepada moje roditelje. Tražili su mene, a na pitanje mojih roditelja zbog čega, rekli su samo: Ma, neko parkiranje ili Bus Plus. - Naravno da smo shvatili da je u pitanju jedna jedina kazna koju mi je kontrola pisala kada zaista nisam imala kartu. Ali, to je veliki kriminal, nisam platila kaznu - sram me bilo! Pa zato komšije treba da gledaju kako mi komunalna policija upada kao Rambo na gajbu, kao da sam prodavac lubenica... Strašno, ovo zaista nisam očekivala, završava N.A.

Pitali smo sekretarijat za poslove Komunalne policije, da li komunalni policajci smeju lično dostavljati kazne na kućnu adresu.

- Sva dostava pismena vrši se u skladu sa Zakonom o opštem upravnom postupku, što podrazumeva dostavu na poslovnu ili kućnu adresu, u zavisnosti od toga da li se radi o pravnom ili fizičkom licu, preko ovlašćenog javnog preduzeća ili ličnom dostavom na kućnu adresu, stoji u odgovoru.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.