"U MOJE VREME, MOMCI NISU OVAKO PISALI": Srpkinja opisala događaj iz čitaonice, zbog 1 detalja SVI PRIČAJU O NJEMU
Čitaonica, Foto: Printscreen/Rts

LEP GEST

"U MOJE VREME, MOMCI NISU OVAKO PISALI": Srpkinja opisala događaj iz čitaonice, zbog 1 detalja SVI PRIČAJU O NJEMU

Tviterašica iz Srbije, koja se na ovoj mreži potpisuje kao JN, postavila je na svom profilu objavu sa pratećom fotografijom, a u kojoj je opisala događaj iz čitaonice

Objavljeno:

Biti fin, ne košta ništa, a puno znači. To zna i neimenovani momak iz Srbije. Naime, njegov mali gest izvinjenja i pažnje postao je viralni hit na društvenim mrežama.

Korisnica Tvitera iz Srbije, koja se na ovoj popularnoj društvenoj mreži potpisuje kao JN, objavila je na svom korisničkom profilu objavu sa pratećom fotografijom, a u kojoj je opisala događaj iz čitaonice koji joj se desio. Naime, neimenovani momak je nekako polomio njen kabl, a dok je ona bila na kraćoj pauzi, ponovo je prišao njenom stolu, ostavljajući novac, poruku i čokoladicu.

"Dečko iz čitaonice mi je slučajno polomio kabl, prišao, izvinio se i kao slučajno sam stao bla bla.. Sat vremena kasnije vraćam se sa pauze, on je ostavio pare, čokoladicu i porukicu. Iskreno preslatko", napisala je ona.

U komentarima koji su nastupili mnogi su pohvalili njegov gest, a svim korisnicima je upala u oči ista stvar - rukopis mladića.

"Kako dobar rukopis", "Kako lep rukopis", "Aj za gest ali rukopis", "Ljubomorna sam na ovaj rukopis", "U moje vreme, momci nisu ovako lepo pisali, nego sve nešto ko da su malopre imali moždani udar.", samo su neki od komentara oduševljenih devojaka ispod objave na Tviteru.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.