TAMON SA TAJLANDA POSTAJE TAMARA: Zbog Srbina došla u Varvarin i prvi put videla SNEG! (FOTO)
Tamon, Foto: Printscreen/RTS

neverovatna ljubavna priča

TAMON SA TAJLANDA POSTAJE TAMARA: Zbog Srbina došla u Varvarin i prvi put videla SNEG! (FOTO)

Ovde meštani nisu verovali da će se to dogoditi, da dođe iz Tajlanda u Srbiju, da napusti tako egzotično mesto, međutim, ljubav je pobedila, dodaje Stefan

Objavljeno:

Epilog virtuelnog poznanstva, koje je preraslo u ljubav preko Fejsbuka, posle sedam godina, jeste brak između Stefana iz Marenova kod Varvarina i Tamon, učiteljice iz Tajlanda. Njihov prvi susret, u realnom svetu, bio je u avgustu prošle godine. Posle mesec dana uplovili su u bračne vode.

Prvi put u životu Tamon je obula čizme u šumadijskom selu Marenovo, desetak hiljada kilometara udaljenom od Bang Ponga u kome je rođena i gde je večito leto.

„Volim zimu ovde u Marenovu, ljudi su dobri prema meni. Rekla sam: Bože, prvi put vidim sneg, nadam se da će ponovo pasti. Sve je za mene ovde novo, ali lepo“, kaže Tamon Džisanong.

Tamon Džisanong i Stefan
Tamon Džisanong i Stefanfoto: Printscreen/RTS

Zima je samo deo onoga na šta se privikava u Srbiji od kada je došla. Različita kultura, jezik, vera.

„Doček Božića i sve to za nju je bilo nešto neverovatno. Baš je sve različito, ali mi se razumemo“, objašnjava Stefan Miletić.

Razumevanje postoji i u porodici, a i u komšiluku, koji je bio malo skeptičan.

1 / 5 Foto: Printscreen/RTS

Ovde meštani nisu verovali da će se to dogoditi, da dođe iz Tajlanda u Srbiju, da napusti tako egzotično mesto, međutim, ljubav je pobedila, dodaje Stefan.

„Sve šta on voli uvek podržavam. Kako se snašla za sada! Pa super, super, malo truda mora da bude, ali super se snalazi u svemu“, objašnjava Stefanova majka Jasmina.

"Eto sad još ovo zimsko vreme, ne idemo nikuda, kod kuće smo, ona uči srpski. Kažem zabavno je, pričamo, razgovaramo. Lepo nam je", dodaje Stefanov otac Života.,

Stefanovi roditelji
Stefanovi roditeljifoto: Printscreen/RTS

„Dobar dan, laku noć, hvala puno puno, kupus, krastavac, orasi. Si ju tumorov. – Divimo se. Ne divimo se, vidimo se. – Vidimo se sutra“, na srpskom razgovaraju Tamon i Stefan.

A koliko već sutra, nakon krštenja i venčanja u pravoslavnoj crkvi, Tamon će postati Tamara.

(Espreso / Ljiljana Raičević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.