Travellandova praznična putovanja po HIT cenama avionskim prevozom! Evropske metropole za Dan državnosti
Pariz, Foto: Promo

najatraktivnije destinacije iz ponude

Travellandova praznična putovanja po HIT cenama avionskim prevozom! Evropske metropole za Dan državnosti

Praznična putovanja se jednostavno moraju unapred planirati. Kako bi na vreme obezbedili svoje mesto u hotelu i na prevozu za željenu destinaciju, potrebno je već sada razmišljati o organizaciji. Prvi korak načinite uz pomoć stručnjaka za putovanja.

Objavljeno:

U februaru se do sada obavezno putovalo posebno za praznik Dan državnosti. Tada su obično dva dana neradna - 15. i 16.2. Produžite vikend i posetite neko sjajno mesto koje ste dugo priželjkivali. Agencija “Travelland” ne odustaje od tradicije dobrih putovanja za praznike. Izdvojili smo najatraktivnije destinacije iz ponude.

Putovanje u najveći grad Turske nalazi se na vrhu liste želja svih ljubitelja putovanja. Savršen spoj istoka i zapada pronalazite samo u Istanbulu. Zbog svoje posebnosti ali i cenovne pristupačnosti omiljen je grad srpskih turista – od 339 evra na 3 noćenja za polaske: 14.2; 15.2; 16.2.

Promo
foto: Promo

Drevna i moderna Atina predstavlja opojnu mešavinu istorije i modernog načina života, a upravo ona može biti vaš najbolji izbor za praznike – Za Dan državnosti cena paketa od 349 evra, na 3 ili 4 noćenja.

Prag kao magični grad mostova, katedrala i zlatnih tornjeva, jedna je od destinacija za koju je organizovan polazak 16.2.- Paket aranžman na 3 noći sa avionskim prevozom košta 459 evra.

U večni grad Rim se ide tokom cele godine, i uvek je prelepo i zanimljivo. Za Dan državnosti paket aranžman od 3 noćenja sa uključenim avionskim prevozom košta 489 evra po osobi.

Uzbudljiva avantura vas čeka u nekom od “temperamentnih” gradova Španije – Barselona, Madrid, Valensija. Gradovi koji svojom energijom šalju jednostavnu poruku – Život je jedan, i mi znamo kako da ga živimo!

Promo
foto: Promo

Avionski polasci za Dan državnosti: Valensija / 12.2. / 4 noći = 599€; Barselona / 12.2. / 4 noći = 589€; Barselona i Madrid / 12.2. / 6 noći = 879€; Madrid / 15.2. / 3 noći = 599€

Romantične duše slavile bi svakog dana, a savršena destinacija za njih je naravno Pariz. Agencija “Travelland” je za “grad svetlosti” organizovala avio polazak 16. februara. Aranžman od 4 noćenja sa smeštajem u nekom od dobro lociranih hotela sa 3* košta 609 evra.

Isključivo avionom posetite i upoznajte jedan od najtoplijih glavnih gradova i najzapadniju prestonicu Evrope – LISABON. Sagrađen na sedam brežuljaka i čuven po vijugavim, kaldrmisanim ulicama i usponima, raznobojnim građevinama, žutim tramvajima i crvenog visećeg mosta preko reke Težo, Lisabon je poznat i kao evropski San Francisko. Pa. kako mu onda odoleti! Cena aranžmana za termin 14.2-19.2. je 669 evra za 5 noćenja.

Promo
foto: Promo

U potrazi za suncem i prijatnim odmorom tokom zimskog perioda, Malta je destinacija koja se toplo preporučuje upravo za mesec februar. Ova mala i gusto naseljena ostrvska država na jugu Evrope spoj je mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom. Ukoliko rezervišete svoje mesto za polazak 13.2. ili 17.2. uz celokupnu uplatu, ostvarujete dodatnih 5% popusta na cenu paket aranžmana od 3 ili 4 noćenja (u ponudi su hoteli sa 3*, 4*, 5* po ceni od 319 evra po osobi).

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.