Oduvek ste sanjali SUPERSPORTISTU U SVOJOJ GARAŽI? Ovo je prilika da TAJ SAN OSTVARITE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: YouTube Printscreen

Toyota Supra 3.0i Turbo

Oduvek ste sanjali SUPERSPORTISTU U SVOJOJ GARAŽI? Ovo je prilika da TAJ SAN OSTVARITE! (FOTO) (VIDEO)

Velikog japanskog sportistu pokreće 3.0 motor snage 241 KS, koju na zadnje točkove prenosi petostepeni automatski menjač. A tu je i atraktivni "targa" krov!
Objavljeno:

Svoj najveći sportski model "supra" Tojota je proizvodila od 1978. do 2002. godine. Za 24 godine iz pogona u Tahari i Tojota sitiju izašle su četiri generacije tog supersportskog automobila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Polovni automobili

Prve dve genracije A40 (1978–1981) i A60 (1981–1986) nastale su kao veći derivati osnovnog Tojotinog sportskog modela "celica", dok su treća A70 (1986–1993) i četvrta A80 (1993–2002) konstruisane kao potpuno samostalni modeli.

Jedna Supra 3.0i Turbo, model treće generacije proizveden 1989. godine, prepoznatljiva po karakterističnom "targa" krovu, našla se među oglasima na sajtu Polovni automobili.

Velikog japanskog sportistu sivo metalik boje pokreće trolitarski benzinski motor snage 241 KS. Snagu na zadnje točkove prenosi petostepeni automatski menjač. Kako je u ogalasu navedeno, automobil je prešao ukupno 126.000 kilometara.

foto: Polovni automobili

S obzirom na godište, ovaj grand turizmo je prilično dobro opremljen. Poseduje automatsku klimu, kožna sedišta elektropodesiva po visini, multifunkcionalni servo volan, tempomat, elektropodesive retrovizore, elektro podizače stakala i radio.

foto: Polovni automobili

Branici su u boji automobila. "Supra" je opremljna još i svetlima za maglu, aluminijumskim felnama i grejačima vetrobranskog stakla. Tu je i, već pomenuti, atraktivni "targa" krov.

Supra 3.0i Turbo nije oštećena. Vodi se na prodavca i trenutno nije registovana. Prodaje se po ceni od 5.000 evra, koja nije fiksna. Originalni oglas možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.