OGLASILA SE KONZULKA SRBIJE U ISTANBULU! Evo kakvo je stanje sa SRPSKIM TURISTIMA, ovo se dešava
Aerodrom, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

NOVA VEST

OGLASILA SE KONZULKA SRBIJE U ISTANBULU! Evo kakvo je stanje sa SRPSKIM TURISTIMA, ovo se dešava

Let PC-371 danas u 11 sati po turskom vremenu je otkazan

Objavljeno:

Povodom 30-ak srpskih turista koji čekaju na aerodromu "Sabiha Gokcen" u Istanbulu, jer im je let otkazan, oglasila se i konzulka Srbije u Istanbulu Ivana Pejović koji je objasnila da putnicima avion danas neće poleteti zbog guste magle.

- Na azijskoj strani Istanbula, na kojoj je i aerodrom "Sabiha Gokcen", gusta je magla i prema navodima iz avio-kompanije "Pegasus Airlines", koju sam kontaktirala, let je zato otkazan kao i mnogi drugi s ovog aerodroma. Letova danas s ovog aerodroma neće biti, a večeras oko 19 sati trebalo bi da imaju vremensku prognozu za sutra i na osnovu meteoroloških uslova će znati znaju da li će eventualno i kada poleteti. Svi putnici, kako je i uobičajena procedura, biće smešteni u hotel do leta za Beograd - kaže Pejovićeva i dodaje da je na evropskoj strani Istanbula sunce.

Podsetimo, let PC-371 danas u 11 sati po turskom vremenu je otkazan, a zabrinuti putnici koji su Novu godinu dočekali u Istanbulu, trebali su da slete na aerodrom "Nikola Tesla" u 10 časova i 50 minuta po lokalnom vremenu.

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.