TOMA NA SRETENJE ODLIKOVAO SPORTISTKINJE I POZNATOG PEVAČA! Napadaju me da razbacujem ordenje!
Foto: Printscreen Kurir tv

zaslužni!

TOMA NA SRETENJE ODLIKOVAO SPORTISTKINJE I POZNATOG PEVAČA! Napadaju me da razbacujem ordenje!

Predsednik Srbije, danas, na Dan državnosti, uručuje odlikovanja zaslužnim građanima
Objavljeno: 13:22h

Predsednik Srbije Tomislаv Nikolić, povodom 15. februаrа - Dаnа držаvnosti odlikuje 84 ličnosti i institucijа, kao i pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Među odlikovanima nalaze se teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković, reditelj Zdravko Šotra, ali i pevač Zdravko Čolić i grupa Smak.

foto: Printscreen

Na listi su i atletičarka Ivana Španović, bivša selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković, glumci Branimir Brstina, Slobodan Ćustić, dečji voditelj Minja Subota, Renato Grbić, čovek koji je spasao na desetine života.

Cermonija se održava u Predsedništvu Srbije. Predsednik Tomislav Nikolić se posle izvođenja himne "Bože pravde" govorom obratio prisutnima rekavši da mu je u prošlosti zamerano da rasipa veliki državni novac na odlikovanja.

- Sve ove godine sam napadan da razbacujem odlikovanja, trudim se i ne postižem da zaspostavljenim zaslužnim ljudima i institucijama, u ime građana Srbije, ukažem zahvalnost za sve što čine za svoju zemlju. Da vam pokažem koliko vam se divimo zbog načina na koji pokazujete ljubav i poštovanje prema Srbije, što nas učite šta je istinska posvećnost, nesebičnost, uspeh, što se zbog vas u međunarodnoj akademskoj, naučnoj, umetničkoj, sportskoj zajednici, ime Srbije sve češće izgovara sa neskrivenim poštovanjem. Znam da danas niko od tzv. dušebrižnika, neće izgovoriti ni jednu jedinu reč protiv bilo koga od vas - poručio je predsednik Nikolić na svečanom prijemu povodom Dana državnosti.

(Espreso.co.rs / Kurir / n1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.