SRBI POZDRAVILI RUSKOG KOMANDANTA: Osvanuo mural Giviju iz Donjecka!
Foto: Printscreen / Youtube

pozdrav rusima i rusiji

SRBI POZDRAVILI RUSKOG KOMANDANTA: Osvanuo mural Giviju iz Donjecka!

„SRPSKA LIGA“ i „SNP 1389“ odali su počast nedavno nastradalom komandantu Mihailu Tolstihu GIVI-ju iz Donjecke Narodne Republike
Objavljeno: 11:40h

- Danas oslikavamo mural komandantu Mihajlu Tolstihu Giviju, u znak solidarnosti sa ruskim narodom u Donjecku, koji trpi veliku nepravdu i trpi teror ukrainskih nacista. On je nedavno ubijen i ovo je znak srpske solidarnosti kako bi skrenuli pažnju javnosti da hrabri ne umiru nikad.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovim putem želimo da poručimo ruskom narodu na celoj planeti, a pre svega u Donjecku, da istraju u svojoj borbi. Da se bore hrabro i da rezultati neće izostati i da će svojom hrabrošću, upornošću odbraniti državu i stvoriti razvijenu jaku Donjecku Republiku.

Veliki pozdrav svim Rusima u Rusiji i u Donjecku - Rekao je predsednik Srpske lige, Aleksandar Đurđev.

Srpska liga i SNP 1389, zajedno, oslikavaju mural komandantu bataljona „Somali“ – Giviju. Pre toga smo oslikali mural komandantu bataljona „Sparta“ – Motorili u Beogradu, ovaj sada je u Novom Sadu. Gde iskazujemo divljenje velikim Ruskim junacima savremenog doba i pokazujemo da će njihovo delo da živi i nakon njihovih mučnih ubistava koji su počinjeni od strane ukrainskih terorista. –dodao je Miša Vacić iz SNP 1389.

(Espreso.co.rs / novinenovosadske.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.