MRAZ, SUNCE, A NEGDE ĆE GLAVE NOSITI I KOŠAVA: Pogledajte kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje!
Zima, Foto: Ana Paunković, Privatna arhiva

VREMENSKA PROGNOZA

MRAZ, SUNCE, A NEGDE ĆE GLAVE NOSITI I KOŠAVA: Pogledajte kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje!

U utorak suvo sa slabim jutarnjim mrazem, na zapadu i jugu ponegde sa maglom.

Objavljeno: 08:22h

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -6°C do 0°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo i hladno, a temperatura u 22h od -3°C do 2°C.

Srbija: U ponedeljak suvo sa slabim jutarnjim mrazem. U toku dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima i malo toplije nego u nedelju. Vetar ujutru slab, a popodne umeren jugoistočni u košavskom području, u južnom Banatu u pojačanju. U ostalim krajevima vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do 0°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo i hladno.

Beograd: U ponedeljak ujutru slab mraz i malo toplije tokom dana nego u nedelju uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Vetar ujutru slab, a popodne umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo.

Niš: U ponedeljak ujutru slab mraz, a tokom dana malo toplije nego u nedelju uz sunčane intervale i promenljivu oblačnost. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo.

Užički region: U ponedeljak suvo sa slabim jutarnjim mrazem. U toku dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima i malo toplije nego u nedelju. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do 0°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo i hladno.

Vojvodina: U ponedeljak suvo sa jutarnjim mrazem. U toku dana umerena oblačnost sa sunčanim intervalima i malo toplije nego u nedelju. Vetar ujutru slab, a popodne umeren jugoistočni u košavskom području, u južnom Banatu u pojačanju. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -2°C, a maksimalna od 3°C do 5°C. Uveče suvo i hladno.

Novi Sad: U ponedeljak ujutru slab mraz, a tokom dana malo toplije nego u nedelju uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 0°C.

Subotica: U ponedeljak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani intervali i umerena oblačnost. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna do 3°C. Uveče suvo.

1 / 4 Foto: Albuquerque Journal / Zuma Press / Profimedia

Vreme narednih dana:

U utorak suvo sa slabim jutarnjim mrazem, na zapadu i jugu ponegde sa maglom. U košavskom području duvaće umerena do pojačan jugoistočni vetar. Zato će osećaj hladnoće biti veći u košavskom području. U ostalim krajevima vetar slabiji istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 1°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Od srede do kraja sedmice pretežno suvo uz tendenciju manjeg postepenog porasta temperature. U jutarnjim satima biće magle, posebno na zapadu i jugu Srbije, a na planinama sunčano i toplije.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.