GELOVI NE MOGU DA "OŽIVE ALATKU": Urolog otkrio JEDINI način da se dobije PUN EFEKAT!
Aleksandar Milošević, Foto: Printscreen/RTS

recept

GELOVI NE MOGU DA "OŽIVE ALATKU": Urolog otkrio JEDINI način da se dobije PUN EFEKAT!

Svaki peti muškarac u Srbiji ne može da ima erekciju

Objavljeno:

Slabiji kvalitet erekcije je glavni problem muškaraca srednjih godina. Neki se sa tim problemom susretnu pre, neki kasnije. Kada situacija postane ozbiljna, ne postoji mogućnost bilo kakve aktivnosti ispod pokrivača. Taka jači pol spas traži u gelovima koje mažu na polni organ kako bi "poboljšali svoju muškost".

U želji da ponovo dožive erekciju, sve je više onih koji kupuju gel i ne žale novac, ali da li ova metoda zaista ima smisla? Ima, ali pod jednim uslovom, istakao je urolog dr Aleksandar Milošević u RTS Ordinaciji. Kako je otkrio, rezultati su toliko blagi, da ćete i sami shvatiti da ne treba da praktikujete ovaj "recept".

"Ako je registrovan kao lokalni gel sa testosteronom ili nekim od vazoatkivnih lekova, onda može da bude lek i može da ima blagog efekta, ali to je vrlo slabo. Da bi se postigao pun efekat, mora da se da u mnogo većim količinama, ali kada se gel ubacuje u mokraćni kanal. To što se maže, nema nikakvog efekta", rekao je urolog.

Aleksandar Milošević
foto: Printscreen/Pink

Inače, svaki peti muškarac u Srbiji ne može da ima erekciju, to jest ima problema sa erektilnom disfunkcijom, pokazale su statistike koje su rađene 2020. godine, a među njima je sve više muškaraca mlađih od 40 godina. Podaci upozoravaju i da bi do 2025. godine čak 322.000.000 muškaraca u svetu moglo da pati od impotencije!

To je jednom prilikom komentarisao urolog, ističući da u poslednje vreme ima sve više momaka koji već od 20. godine imaju problema sa erektilnom disfunkcijom.

"Što se tiče lečenja organskih uzroka, tu se uključuju lekovi, injekcije, pa u krajnjem slučaju i operacija, odnosno ugradnja protektora ili penilne proteze. Najgore posledice disfunkcije su ako pacijent nema želje ni volje da popravi se*sualnu funkciju, nezadovoljstvo intimnim životom, osećaj sramote i niskog samopouzdanja. Impotencija može da uzrokuje i bračne i partnerske probleme kao i nemogućnost začeća", zaključio je dr Milošević.

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.