KAKO SU ZEMUNCI LOVILI MARKA MIŠKOVIĆA: Čume otkrio detalje o otmici koje NIKO NIJE ZNAO DO SADA!
Foto: Beta, Nebojša Mandić

ovako je to izgledalo...

KAKO SU ZEMUNCI LOVILI MARKA MIŠKOVIĆA: Čume otkrio detalje o otmici koje NIKO NIJE ZNAO DO SADA!

Buha je u informativnom razgovoru naveo da su "zemunci" pokušali da otmu sina Miroslava Miškovića tako što je jedan od braće Krsmanović na aerodromu prepoznao Marka Miškovića nakon što je doputovao
Objavljeno: 11:38h

Ljubiša Buha Čume - čovek mačka, čovek sa devet života. Bivši vođa surčinske mafije i prvi sprski svedok saradnika u pritvoru je već godinu i po dana pod optužbom da je prekucao šasiju na ukradenom vozilu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

List Ekspres došao je do službenih beleški koje su sastavili pripadnici MUP nakon što su septembra 2002. godine obavili razgovor sa Buhom. To je period najžešćeg rata između zemuskog klana i Čumeta, sa kojima je malo pre toga blisko sarađivao. Kako je sam tada rekao, lično je stvorio Dušana Spasojevića i "zemunce".

U toku tog informativnog razgovora Čume je rekao da je Spasojevića znao više godina, još kada je Spasojević živeo kod tasta, te da mu ga je bilo žao i da mu je omogućio da stvori sve što ima, ali i njega samog.

Kriminalna aktivnost Spasojevića prvo je bila usmerena na krađu vozila i trgovinu opojnim drogama, da bi se kasnije počeo baviti otmicama i ubistvima. Naveo je da je Spasojević došao na ideju da počne da radi otmice jer je mnogo veća i lakša zarada od trgovine drogom i krađe automobila, što je Čumetu u više navrata i rekao.

U tom razgovoru Buha je naveo da su zemunci pokušali da otmu sina Miroslava Miškovića tako što je jedan od braće Krsmanović na aerodromu prepoznao Marka Miškovića nakon što je doputovao.

foto: Fonet

Na skretanju prema auto-putu za Beograd izvršen je pokušaj presretanja vozila kojim je Babić vozio Miškovića, i vozač je veštim manervom uspeo da pobegne, nakon čega su otmičari nastavili da ih jure, da bi u neposrednoj blizini Studentskog grada Babić izgubio kontrolu nad vozilom, koje se prevrnulo. "Zemunci" su tad odustali od otmice jer se u blizini pojavila saobraćajna patrola.

Za ovu otmicu zemunci su u Batajnici kupili tamnu foliju za stakla vozila, ali ta folija bila je nestručno i ukoso zalepljena. Spasojević i ostali su pričali Buhi kako je prilikom pokušaja otmice Vlada Budala tokom jurnjave izlazio kroz prozor van vozila do visine pojasa, držeći u ruci automatsku pušku i na glavi fantomku.

Desetak dana kasnije Spasojevićeva grupa je otela Miroslava Miškovića, a novac od njegove otmice brojali su u Čumetovoj kancelariji.

BONUS VIDEO: DRAMA BEOGRAĐANKE JULIJANE VASIĆ: Hteli da je isele i UBIJU PSA!

(Espreso.co.rs / Ekpres.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.