"DEDA MRAZE, VOLEO BIH DA VIDIM MAJKU NA SAT VREMENA": Pisma štićenika PRIHVATILIŠTA ZA DECU slamaju srca! (FOTO)
Deda Mraz, Foto: Profimedia, Twitter

otvaraju nam oči!

"DEDA MRAZE, VOLEO BIH DA VIDIM MAJKU NA SAT VREMENA": Pisma štićenika PRIHVATILIŠTA ZA DECU slamaju srca! (FOTO)

U pitanju su pisma pisana pre 3 godina, a podelila ih je jedna tviter korisnica

Objavljeno:

Bliže se Novogodišnji praznici i svi će poželeti da im Nova godina donese mnogo lepih stvari. Iako se nekima želje svode na materijalne stvari, većina poželi ono osnovno, ali i najvažnije - zdravlje i ljubav.

Tako su i štićenici Prihvatilišta za decu otvorili svoje srce i uputili deda Mrazu iskrene reči i želje koje nikog neće ostaviti ravnodušnim.Teško detinjstvo čini da nikad ne odrastu, ali prerano sazru, a njihove želje slamaju srca.

Jedna od njih je pismo Deda Mrazu u kojem je dečak napisao da želi da vidi svoju majku:

"Dragi Deda Mraze, moram reći odmah na početku, ja nisam taj tip koji očekuje da mu sve pada sa neba. Pošto mogu izraziti želju, izraziću nešto što bih najviše hteo a to je da učiniš da moju majku mogu videti bar na jedan sat, a druga želja je da mi se svi gresi oproste. Hvala unapred", napisao je dečje nevino jedan maleni dečak.

Koverte
Koverte foto: Profimedia

Drugi je poželeo dobre ocene i volju da uči kako bi do njih došao.

"Dragi Deda Mraze želeo bih da mi za Novu godinu podariš više želja i volje, da bih završio školu sa što boljim ocenama i da se zaposlim u nekom dobrom restoranu i da počnem život ispočetka", poželeo je ovaj mališan.

U pitanju su pisma pisana pre 3 godina, a podelila ih je jedna tviter korisnica.

Pogledajte ispod šta su napisali:

Koliko god bile tužne, ove poruke su i dobra pouka svima nama i opomena da život ne gledamo samo kroz materijalno, jer ono što nas ispunjava i istinski usrećuje uvek se merilo ljubavlju koju dobijamo i pružamo. Ako imamo od koga i kome, nema razloga da se već danas ne nasmejemo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.