PRAZNIČNA MAGIJA STIGLA JE U SUBOTICU: Najukusnije domaće prizvode probajte na festivalu "Winterfest"!
Praznična magija, Foto: Subotica živi

posetite

PRAZNIČNA MAGIJA STIGLA JE U SUBOTICU: Najukusnije domaće prizvode probajte na festivalu "Winterfest"!

„Winterfest” je zaista postao jedna tradicionalna manifestacija koju tokom praznika poseti veliki broj ljudi, među kojima su i turisti

Objavljeno:

Praznična magija konačno je stigla i u Suboticu! Sinoć je u prisustvu velikog broja Subotičana na Gradskom trgu, svečano otvoren jedanaesti po redu zimski festival „Winterfest”, koji iz godine u godinu privlači sve više posetilaca. Građani Subotice željno su iščekivali ovaj trenutak, a sada će imati priliku da se opuste uz najukusnije domaće proizvode poput kuvanog vina, najslađih medenjaka i svih specijaliteta koji Suboticu čine posebnom! Festival je otvorila Jasmina Stevanović, član Gradskog veća i ovom prilikom uputila srdačan poziv svima da dođu na „Winterfest” i da iskuse magiju praznika!

1 / 4 Foto: Subotica živi

„Winterfest” je zaista postao jedna tradicionalna manifestacija koju tokom praznika poseti veliki broj ljudi, među kojima su i turisti. To je mesto gde se ljudi uoči novogodišnjih i božićnih praznika okupe, druže i dođu da degustiraju vino i sve one gastronomske specijalitete koji odlikuju Suboticu. Osim bogate gastronomije, tu je i niz drugih umetničkih predmeta poput predmeta od tkanine, prehrambenih proizvoda i zaista sve ono što na neki način pokazuje Suboticu i njeno bogatstvo. Mi ovim putem pozivamo sve sugrađane, sve posetioce našeg grada i turiste, da posete „Winterfest” festival i da uživaju pred novogodišnje i božićne praznike. Naša je želja da ovaj „Winterfest” bude jedan predivan uvod u sve ono što Suboticu čeka u novogodišnjim praznicima” izjavila je Jasmina Stevanović, član Gradskog veća, za Subotica živi.

Novogodišnja i božićna manifestacija trajaće do 8. januara, a u toku je i ukrašavanje grada, čime će ova praznična bajka biti upotpunjena. Ono što je ove godine novitet u Subotici svakako jeste ledeni tobogan koji se trenutno montira takođe na Gradskom trgu, a mi smo sigurni da će najviše radosti doneti mališanima koji ga željno iščekuju!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.