VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Dobro se OBUCITE, u 1 DELOM SRBIJE udari VETRA će biti ORKANSE JAČINE
Žena, Foto: Beta/Dragan Gojić

RHMZ

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Dobro se OBUCITE, u 1 DELOM SRBIJE udari VETRA će biti ORKANSE JAČINE

Jutarnja temperatura od 2 do 6 stepeni, a najviša dnevna od 7 do 12 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 5 stepeni

Objavljeno:

Prema prognozi RHMZ, u Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno mestimično sa slabom kišom, vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak i olujni, a u juznom Banatu i sa udarima orkanske jačine.

Jutarnja temperatura od 2 do 6 stepeni, a najviša dnevna od 7 do 12 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 5 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito, povremeno sa slabom kratkotrajnom kišom. Vetar umeren i jak, povremeno olujni, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 4 stepena, a najviša dnevna oko 8 stepeni.

Vetar
foto: Beta/Emil Vas

Povremeno jak vetar na putevima u košavskom području na mostovima, nadvožnjacima i preko planinskih prevoja utiče na stabilnost vozila, a može doprineti i njegovom zanošenju našta posebno skrećemo pažnju vozačima kamiona i autobusa, upozorio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Na putevima u zapadnim i jugozapadnim krajevima magla i dalјe mestimično otežava vožnju koja na pojedinim deonicama smanjuje vidlјivost na oko stotinak metara, zato je deo dana od 10 do 17 časova najbolјi za putovanje jer je vidlјivost tada uglavnom bolјa, a opasnost od magle, vlažnih kolovoza i poledice manja.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.