PRECRTAO KUKASTI KRST, pa ga PREBILI usred Beograda: Ono što tek sledi zgranuće vas! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / Aleksandar Sekulić

DOKLE?

PRECRTAO KUKASTI KRST, pa ga PREBILI usred Beograda: Ono što tek sledi zgranuće vas! (FOTO)

Aleksandar Sekulić (31) iz Mladenovca pretučen je u petak uveče na koncertu benda "Samostalni referenti" u beogradskom Domu omladine. Sekulić tvrdi da je povod za njegovo batinjanje bila znojnica koju je nosio na ruci, a koja je imala upečatljivo antifašističko obeležje - precrtani kukasti krst
Objavljeno:

- Oko 22.30 sam sa prijateljem ušao u Dom omladine. Bili smo u prvim redovima, bukvalno ispred bine. U jednom momentu, oko 22.40 sati je moj prijatelj otišao da prošeta. Ostao sam sam i tada sam i osetio da me neko vuče za ruku. Okrenuo sam se i video visokog ćelavog mladića. Ni pomislio nisam da će me udariti, ali je on potegao pesnicu i udario me u glavu. Ne znam koliko puta me je udario. Trajalo je sigurno 15-tak sekundi, dok nisam pao na pod. On se tada savio prema meni i bukvalno je strgao znojnicu sa moje ruke - priča Sekulić za "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On tvrdi i da mladića koji ga je pretukao ne poznaje, niti ga je prethodno primetio na koncertu.

- Ja sam naravno skakao na koncertu sa podignutim rukama. On je sigurno video znojnicu koja je upečatljiva i siguran sam da ga je to isprovociralo jer tu nije bilo nikakvog meteža, nikakve provokacije koja bi mogla da dovede do napada - kaže Sekulić.

On tvrdi i da je napadač, dok ga je udarao, vikao nešto ali da zbog buke, nije čuo šta.

OVO MOŽE SAMO U SRBIJI: Poverenica za zaštitu ravnopravnosti izabrana za HOMOFOBA GODINE!

- Ljudi okolo su se bukvalno sklonili u stranu dok me je on tukao. Niko nije reagovao. Onda je došao moj prijatelj, i on me je podigao sa poda, ali napadača više nije bilo - priča Sekulić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.