JOŠ DANAS UŽIVAJTE U LEPOM VREMENU JER STIŽU PADAVINE: Vremenska prognoza za vikend će vam uništiti RASPOLOŽENJE!
Kiša, Foto: Ana Paunković

vremenska prognoza

JOŠ DANAS UŽIVAJTE U LEPOM VREMENU JER STIŽU PADAVINE: Vremenska prognoza za vikend će vam uništiti RASPOLOŽENJE!

Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju

Objavljeno: 07:55h

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 1°C do 8°C, a maksimalna od 12°C do 17°C.

Srbija: U utorak i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Prolazna oblačnost u toku jutra može usloviti poneku kap kiše na zapadu i severu Srbije. Tokom dana suvo uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura od 1°C do 8°C, a maksimalna od 12°C do 17°C. Uveče suvo.

Beograd: U utorak toplije od proseka uz prolaznu oblačnost u toku jutra koja može usloviti poneku kap kiše. Tokom dana suvo uz sunčane intervale. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo.

Beograd
Beogradfoto: Aleksa Petrović

Niš: U utorak toplije od proseka uz sunčane periode i umerenu oblačnost. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 16°C.

Užički region: U utorak toplije od proseka za ovo doba godine. Prolazna oblačnost u toku jutra može usloviti poneku kap kiše. Tokom dana suvo uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Vetar slab južni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 15°C do 17°C.

Vojvodina: U utorak i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Prolazna oblačnost u toku jutra može usloviti poneku kap kiše. Tokom dana suvo uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 13°C do 15°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U utorak toplije od proseka uz prolaznu oblačnost u toku jutra koja može usloviti poneku kap kiše. Tokom dana suvo uz sunčane intervale. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 14°C. Uveče suvo.

Novi Sad
Novi Sadfoto: V. Veličković

Subotica: U utorak prolazna oblačnost u toku jutra koja može usloviti poneku kap kiše. Tokom dana suvo uz sunčane intervale. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 13°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U sredu naoblačenje sa kišom dolazi sa zapada i zahvata sve krajeve. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 10°C na severu Vojvodine do 16°C na jugu Srbije. Uveče kiša. U četvrtak hladnije sa kišom koja se premešta ka jugoistoku uz prestanak padavina sredinom dana na severozapadu Srbije. U petak suvo sa sunčanim intervalima, a za vikend oblačnije vreme sa kišom povremeno i padom temperature, pa bi u nedelju padao sneg na višim planinama.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.