DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG PANTERA IZ APATINA! "Kakav sam baksuz, mene bi prvu pojeo"
Crni panter, Foto: Printscreen/Youtube

hiit

DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG PANTERA IZ APATINA! "Kakav sam baksuz, mene bi prvu pojeo"

Nakon početnih priča da je viđen, pojavila se se svedočenja žitelja oblužnjih sela u okolini Apatina, a zatim i tragovi pantera u blatu

Objavljeno:

Vest da je u ataru Apatina viđen panter, od kraja oktobra pa sve do danas unosi strah u živote meštana. Sa druge strane, na društvenim mrežama, Srbi su našli načina da se dobro zabave, te se zbog pojedinih šala ljudi prodržavaju za stomak od smeha.

Nakon početnih priča da je viđen, pojavila se se svedočenja žitelja oblužnjih sela u okolini Apatina, a zatim i tragovi pantera u blatu. Panter za kloga se navodi da je došao sa tla Mađarske, postao je i tema društvenih mreža. U šalama na račun egzotične životinje, prednjače Lale i Ličani, te se fore samo nižu i smenjuju.

"U Vranju Mađari na vlasti, u Apatinu crni panter šeta. Pitam se šta će nas još snaći...", jedna je od opaski na toj društvenoj mreži.

"Sad mi kaže mama pobegao crni panter u Apatinu. Druže, ne bih iz kuće smela da izađem, kakav sam ja baksuz, mene bi prvu pojeo", napisala je jedna korisnica Tvitera.

"Ako vam crni panter pređe put, to znači da ste u Apatinu", još je jedan od komentara.

"Vojvođani bi rekli: 'Panter koji hoda nije dovoljno dimljen'", "To nisu klasični Vojvođani, tipa Sombor, Subotica, to su Ličani, Bosanci, Hercegovci, Kordunaši, Baninci. Ode panter na ražanj ako ga mi dohvatimo", napisali su neki od korisnika Tvitera.

"Joj sad će Vojvođani da krenu da nas ubeđuju da se ne kaže Crni Panter nego tipa Mrkavac ili Nasuvo sa Leopardom", napisao je ovaj tviteraš.

Jedan od tviteraša je "napisao i pravilnik" ponašanja šta da (ne) radite ako sretnete pantera.

"1. ne pokušavajte da ga muzete ili jašete 2. nemojte mu nuditi rakiju, so i pogaču 3. neće ni kiseli kupus, boraniju i grašak 4. nemojte da ga zovete kume...", napisao je.

Sledeći se dotakao omiljene vojvođanske poslastice.

"Crni panter posle paprikaša i gomboca"

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.