MALIŠANI NA ADICAMA DOBILI POTPUNO NOVO SAVREMENO IGRALIŠTE: Ovo je samo jedan u nizu projekata za BOLJE DETINJSTVO
Igralište u naselju Adice, Foto: Grad Novi Sad

PRELEPA VEST ZA DECU!

MALIŠANI NA ADICAMA DOBILI POTPUNO NOVO SAVREMENO IGRALIŠTE: Ovo je samo jedan u nizu projekata za BOLJE DETINJSTVO

U Novom Sadu je u periodu od 2014. do 2021. godine postavlјeno je 55 novih dečijih igrališta

Objavljeno: 18:45h

Mališani novosadskog naselјa Adice dobili su prvo javno igralište kao donaciju kompanije „Schneider Electric Hub“, a u realizaciji projekta učestvovali su Fondacija „Ana i Vlade Divac“ i Grad Novi Sad.

U Novom Sadu je u periodu od 2014. do 2021. godine postavlјeno je 55 novih dečijih igrališta, 45 teretana na otvorenom i 5 street work out terena, a ove godine uspešno je realizovana izgradnja devet novih dečijih igrališta.

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac istakao je da Grad kontinuirano radi na izgradnji igrališta i teretana na otvorenom, vodeći računa o tome da stanovnici svih delova Novog Sada imaju jednake uslove za život.

1 / 5 Foto: Grad Novi Sad

Svečanom otvaranju igrališta prisustvovao je i potpredsednik biznisa za digitalno upravlјanje elektroenergetskom mrežom „Schneider Electric Hub“ Vladan Krsman

- Mi radimo u nadi da doprinosimo bolјoj planeti i bolјoj sutrašnjici za našu decu. „Schneider Electric Hub“ koji je deo Šnajderove poslovne porodice, sa preko 900 zaposlenih i preko 700 mališana, posluje upravo ovde u Novom Sadu. Zato ovaj grad za nas predstavlјa posebno mesto i mi koristimo svaku priliku da pomognemo i doprinesemo razvoju ove zajednice- istakao je Vladan Krsman.

Prema rečima direktorke Fondacije „Ana i Vlade Divac“ Ane Košel ovaj projekat je nastavak aktivnosti Fondacije usmerenih na pobolјšanje uslova za odrastanje i obrazovanje u Srbiji.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.