7 razloga da se (NE) zaposlite preko političke stranke u Srbiji! (GIF) (VIDEO)

Suze same teku

7 razloga da se (NE) zaposlite preko političke stranke u Srbiji! (GIF) (VIDEO)

Članstvo u političkoj stranci može da pomogne mladom čoveku željnom napredovanja, ali može i mnogo da ga košta
Objavljeno:

Zašto da životni put krčite obrazovanjem i vrednim radom kad sve to možete brže i lakše da postignete članstvom u nekoj stranci? Kakvo pitanje... Baka fanatik: Vučić je dete iz snova, nek je živ 105, pa opet! (VIDEO) Prioritet pri odlučivanju imaju stranke koje su na vlasti - one mogu i ono što Nacionalna služba za zapošljavanje ne može. Izdvojili smo 7 ključnih razloga zašto je loše da se zaposlite preko partije u Srbiji:

1. To automatski znači da ste mnogo glupi. Možda samo koristite rodbinske ili prijateljske veze kako biste se uglavili negde za male pare (stabilne), međutim, vaši prjatelji će uvek misliti da ste intelektualno impotentni i da biste na tržištu rada propali brzinom svetlosti.
2. Mrze vas ko Nemca, vaši prijatelji vas mnogo mrze!!! Oni koji su upoznati sa načinom na koji ste dobili posao, i još ako su ti isti nezaposleni, suptilno će vam zagorčavati život sve dok ne date otkaz. Zli jezici će naravno da vas ogovaraju na svakom koraku, ceo komšiluk će saznati i svi će „tražiti vašu krv“.
3. Seksualni život pati! Kao mlad kadar političke partije željni ste dokazivanja, pa ćete obilaziti sve propagandne skupove u nadi da će vas „vođe“ primetiti i da ćete avanzovati. Profilna i „cover“ fotka na fejsu oslikavaće vašu neumoljivu nameru, pa nećete biti u prilici da često menjate status veze. A ni retko! Lepe devojke se pale na sportiste, upamtite to.
4. Letovali ste u Srbiji Ma šta Aleksandar Vučić mislio o tome, nema ništa gore za mladog čoveka nego da odmor provede kao 60-godišnjak u okolini Ljubovije, kako bi dokazao da je srpski turizam SAN SNOVA! Možda ste se privremeno spasili da vas ne raznese bombaš samoubica u Tunisu ili Egiptu, ali ste dugoročno sebe osudili na propast (čitajte zatucanost).
5. Dobićete otkaz kad-tad! Ako pratite vesti ovih dana, sigurno znate da se u narednom periodu očekuje racionalizacija javnog sektora, premda je basnoslovno povećanje plata doprinelo povećanom entuzijazmu kod mladih kadrova. Čak i da ne bude sistemskih otpuštanja, doći će neki novi podmladak sa jačim vezama u istoj partiji pa će vas škartirati! A onda nema ni „pomozi Bože“...
6. Opaki novinari će vas izblamirati, naročito ako ste plavuša.

7. Alarmantno: Sive ćelije drastično opadaju! deljenje propagandnog materijala penzionerima kod Kalenić pijace

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.