SLUČAJ LUKA BOJOVIĆ Da li će biti vraćen u Srbiju i pušten na uslovnu slobodu ili će ostati u zatvoru?
Foto: Promo

POGLEDAJTE DOBRO

SLUČAJ LUKA BOJOVIĆ Da li će biti vraćen u Srbiju i pušten na uslovnu slobodu ili će ostati u zatvoru?

Španske vlasti su obavestile našu policiju da su se stekli uslovi da Bojović bude izručen Srbiji

Objavljeno:

Luka Bojović, koji je uhapšen u februaru 2012. godine u Valensiji u Španiji, mogao bi da bude pušten na uslovnu slobodu! To bi, prema nezvaničnim informacijama, moglo da znači i da se Bojović deportuje u Srbiju.

Španske vlasti su obavestile našu policiju da su se stekli uslovi da Bojović bude izručen Srbiji jer je odslužio dve trećine zatvorske kazne, a transport bi mogao da se desi 15. novembra ove godine.

Inače, Bojović je u trenutku hapšenja važio za jednog od najopasnijih kriminalaca u Evropi, mada je u Španiji živeo slobodno punih 10 godina pre nego što su mu stavljene lisice na ruke. Španski sud ga je kaznio na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala i nelegalnog držanja oružja i novca, dok se u Srbiji ne potražuje ni zbog jednog krivičnog dela. Bojoviću u Španiji živi porodica, supruga i deca.

U Usijanju tražimo odgovore na pitanja: Da li ima pravnih elemenata da se Luka Bojović pusti na slobodu i da li će ga izručiti Srbji? Kako će to uticati na situaciju u podzemlju? Da li može da se očekuje nastavak krvne osvete i ko treba da se plaši?

Gosti Usijanja:

Gordana Mišev, stručnjak za bezbednost

Aleksandar Radivojević, advokat

Urednica i voditeljka: Silvija Slamnig

Gledajte Usijanje od 19.55 časova na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.