KAKO ZAUVEK VEZATI PARTNERA? Veruje se da je vlaška LJUBAVNA magija MOĆNA, postoji RECEPT!
Ilustracija, Foto: Profimedia

VLAŠKA LJUBAVNA MAGIJA

KAKO ZAUVEK VEZATI PARTNERA? Veruje se da je vlaška LJUBAVNA magija MOĆNA, postoji RECEPT!

Da je ritual uspešan, dokazaće Vam voljena osoba koja će Vam se vratiti u naručje

Objavljeno:

Iako su žene te koje najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se uspešno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg pola.

Postoje rituali koji vam mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav. Najpoznatija ljubavna magija koja je dala i najbolje rezultate na našim područjima je čuvena Vlaška ljubavna magija.

Osim za povratak izgubljenog partnera ova vrsta magije se koristi i za ritual vezivanja. Iako su žene te koje najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se uspešno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg pola. Neki od predmeta koji se mogu koristiti u ritualima vezivanja su: konac, krv, prsten…

Svi oni mogu se koristiti za povratak izgubljenog partnera.

Osim njih u ovu svrhu mogu poslužiti i rituali za ljubav i strast. Da bi se oni uspešno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti, vuneni konac jarke crvene boje i sveću rozih tonova.

Vračara, Magija, Horoskop, Astrologija, Tarot karte, Tarot
foto: Profimedia

Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je ritual izvesti u pravo vreme – u vreme rastućeg punog meseca, koji zapravo simbolizuje rast energije.

Kada ste nabavili sve ove predmete, pripremili se psihički i sačekali veče punog meseca možete početi sa izvođenjem rituala:

Prvo uzmite crveni vuneni konac i vežite ga u čvor. Dok ovo radite jako se fokusirajte na vašu želju i izgovorite je (kako bi se simbolično uvezala). Ovo ponovite 3 puta, svaki put ponavljajući tu istu želju. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi ili dok se sveća skroz ne istopi.

Vosak koji ostane treba se pažljivo pokupiti i zakopati ispod drveta. Isto uraditi i sa iskorišćenim koncem. Fotografija voljene osobe se samo treba sačuvati od pogleda drugih ljudi.

Da je ritual uspešan, dokazaće Vam voljena osoba koja će Vam se vratiti u naručje.

(Espreso / Astrotarot)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.