UŽARENE LOPTE PADALE SA NEBA U OKOLINI ČAČKA: Meštani još uvek U ŠOKU zbog prizora (FOTO)
Užarene lopte, Foto: RINA

LETEĆI OBJEKTI

UŽARENE LOPTE PADALE SA NEBA U OKOLINI ČAČKA: Meštani još uvek U ŠOKU zbog prizora (FOTO)

Prema rečima žitelja ovog kraja, na granici između sela Miokovci i Gornja Gorevnica nalazi se obezbeđeni vojni poligon sa kog se povereno čuju detonacije

Objavljeno:

Na nebu iznad čačanskih sela Miokovci i Gornja Gorevnica, tokom popodneva odigrala se neverovatna scena naočigled meštana koja je sve začudila. Leteći objekti koji su padali na zemlju nekoliko minuta, ostavila je žitelje ovih mesta u šoku.

- Za jako vreme njih sedam je palo na zemlju. Užarene lopte poput projektila sletale su jedna za drugom, delovalo je kao da je vojna vežba u toku. Međutim, ono što mi je bilo čudno što kada su padali na zemlju nije se čula nikakva eksplozija, već samo dim. Ovo sam prvi put u životu video i sada nam nije svejedno kada izađemo iz svojih kuća, možda nas neki od njih pogodi - kazao je za RINU Dejan Bralović iz sela Gornja Gorevnica kod Čačka.

Užarene lopte
foto: RINA

Prema rečima žitelja ovog kraja, na granici između sela Miokovci i Gornja Gorevnica nalazi se obezbeđeni vojni poligon sa kog se povereno čuju detonacije.

Meštani ostaju podeljenog mišljenja. Dok su jedni ubeđeni da se radi o o nekoj od teorija zavera ili da su ostaci nekog aviona, dok drugi imaju racionalnije objašnjenje, da se radi o kontrolisanom ispitivanju ubojitih sredstava na vojnom poligonu.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.