OSVOJITE STAN: Od danas možete slati koverte sa fiskalnim računima za nagradnu igru UZMI RAČUN I POBEDI
Foto: Marina Lopičić

vAŽE SAMO KOVERTE IZ POŠTE

OSVOJITE STAN: Od danas možete slati koverte sa fiskalnim računima za nagradnu igru UZMI RAČUN I POBEDI

Računi i slipovi se šalju isključivo u kovertama koje se besplatno preuzimaju u Poštama Srbije i njihovo slanje je besplatno, odnosno ne naplaćuje sei poštarina.
Objavljeno: 08:50h

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" zvanično počinje danas, a građani od osam sati u svim poštama Srbije mogu preuzeti namenske koverte koje su besplatne, a neće se plaćati ni poštarina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Goran Đerić iz Pošte Srbije kaže da je do sada štampano 700.000 namenskih koverti i da ih građani bez ograničenja mogu preuzeti u poštama širom Srbije.

Računi i slipovi se šalju isključivo u kovertama koje se besplatno preuzimaju u Poštama Srbije i njihovo slanje je besplatno, odnosno ne naplaćuje sei poštarina. Na kovertama za nagradnu igru naznačena je adresa slanja, a građani samo treba da napišu svoje podatke - ime i prezime, adresu, poštanski broj ili adresni kod, kao i kontatk telefon radi lakše komunikacije ukoliko pošiljalac bude izvučen. Jedna osoba može poslati neograničen broj koverti sa računima ili slipovima. Među nagradama su putovanja, automobili, tehnička roba, a glavna nagrada je stan u Beogradu. Planirana su četiri izvlačenja nagrada, a prvo će biti 12. marta. Sa nagradnom igrom "Uzmi račun i pobedi", paralelno se organizuje i takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, gde će nagrada za najaktivnije lokalne zajednice biti wi-fi zona besplatnog interneta. Kriterijumi za izbor najatraktivnijih lokalnih zajedica biće broj prikupljenih fiskalnih računa u odnosu na broj stanovnika i prosečna zarada na teritoriji lokalne samouprave, kako bi se eliminisale razlike u veličini i kupovnoj moći među opštinama i gradovima.

BONUS VIDEO:

Kafana Zlatna moruna - mesto gde je Princip igrao bilijar i planirao atentat

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.