EGIPĆANIN MUHAMED SE ZBOG LEPE NINE DOSELIO U BEOGRAD: Sada ga zovu ŽIKA, a razlog je HIT! (FOTO)
Muhamed i Nina, Foto: TV Pink Printscreen

LJUBAVNA PRIČA

EGIPĆANIN MUHAMED SE ZBOG LEPE NINE DOSELIO U BEOGRAD: Sada ga zovu ŽIKA, a razlog je HIT! (FOTO)

Kako dodaje, prva reč koju je naučio je izvini i to iz pesama

Objavljeno:

Nina Pantić iz Beograda muža je upoznala u Egiptu. Kada je na pijaci upoznala Muhameda nije ni slutila da će završiti u braku sa njim. Njihova ljubavna priča potvrđuje da ljubav ne zna ni za godine, ni za nacionalnost, ni za granice.

Nina je Muhameda dovela u Beograd i sada u srpskoj prestonici uživaju u lepom idiličnom braku uprkos razlikama. U svom domu ugostili su i ekipu Pinka i otkrili kako su se, ustvari, rodila ljubav.

- Pre pet godina sam otišla za Egipat i tamo se videli na jednoj pijaci. U pečetku se nismo ni dopali jedno drugom. Onda smo počeli da se dopisujemo, tek kada sam se vratila u Srbiju videli smo da imamo zajedničke teme i da se dobro slažemo. Onda sam ja opet otišla u Egipat poslom i tu smo se zbližili i završili zajedno - kaže Nina.

Nina Pantić
foto: TV Pink Printscreen

Muhamedu nije ni malo bilo teško da se navikne na život u našoj zemlji, a ubrzo je dobio i nadimak Žika, po liku iz kultnog filma "Žikina dinastija".

- Volim mnogo Srbiju, jer ima mnogo prirode, volim da šetam sa psom, sa Norom. Ljudi su fini i topli - kaže Muhamed.

Kako dodaje, prva reč koju je naučio je izvini i to iz pesama.

- Moji su bili zabrinuti, ali su ga dobro prihvatili. Brinulo ih je u početku kako će to da funkcioniše, dve različite kulture, ali se on na kraju lepo uklopio. Posle da meseca je posao Žika - uz osmeh dodaje Nina.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.