BATROVCI POTPUNO ODBLOKIRANI: Kamioni konačno mogu da prolaze!

nakon isteka roka

BATROVCI POTPUNO ODBLOKIRANI: Kamioni konačno mogu da prolaze!

Prelaz je bio zatvoren od jutros u oba smera za teretni saobraćaj, a sada je otvoren
Objavljeno: 19:30h

Granični prelaz između Srbije i Hrvatske Batrovci - Bajakovo danas je oko 16:15 potpuno odblokiran. To znači da će kamioni koji stoje u koloni dugoj 12 kilometara uskoro moći da izađu iz zemlje i nastave put ka svom odredištu, saopšteno je iz Uprave carina. Prelaz je bio zatvoren od jutros u oba smera za teretni saobraćaj.

Hrvatska je juče blokirala ulaz teretnog saobraćaja iz Srbije preko tog prelaza, ali su kamioni mogli da izlaze iz Hrvatske i ulaze u Srbiju. MIGRANTI PRONAŠLI RUPU NA GRANICI: U HRVATSKU PREKO NAPUŠTENOG PRELAZA Zbog pada kompjuterskog sistema u Hrvatskoj jutros u 3.00 časa, blokiran je teretni saobraćaj u oba smera, pa se i na izlazu iz te zemlje formirala kolona vozila, javila je Radio-televizija Srbije.
Takođe, svi granični prelazi iz BiH prema Hrvatskoj od jutros su zatvoreni za sva teretna vozila, potvrđeno je iz Granične policije BiH. Na granici sa Hrvatskom i dalje je za putnička vozila otvoren samo prelaz Batrovci, a zadržavanja su od 15 do 30 minuta. Svi granični prelazi sa Mađarskom, osim Horgoša dva, su u funkciji, dok su granični prelazi Bajmok, Đala i Bački Vinogradi otvoreni od 7.00 do 19.00 časova i ove granične prelaze mogu da koriste, osim srpskih i mađarskih državljana, i državljani EU, Švajcarske, Norveške i Irske. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.