RODITELJI SUMNJAJU NA VRŠNJAČKO NASILJE: Beogradski osmak pokušao samoubistvo!
Foto: Shutterstock

PODSMEVALI MU SE ZBOG OCENA!

RODITELJI SUMNJAJU NA VRŠNJAČKO NASILJE: Beogradski osmak pokušao samoubistvo!

Učenik OŠ "Karađorđe" na Voždovcu, M.V. (14) pokušao je sinoć samoubistvo tako što je popio dva table "lorazepama". Dečaka je od sigurne smrti u poslednji čas spasao otac Nenad, koji ga je odvezao na VMA. Porodica dečaka sumnja da je razlog pokušaja samoubistva vršnjačko nasilje
Objavljeno: 21:39h

Rođaka dečaka kaže da je on u petak otišao u školu na Svetosavsku priredbu i po đačku knjižicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Vratio se kući vidno neraspoložen. Kod kuće je bila samo baba. Njoj se požalio da mu nije dobro. Rekao joj je da je pokvario prosek ocena, da nije odličan sa svim peticama već da ima tri četvorke i da su mu se zbog toga neki dečaci podsmevali - priča rođaka. Ona kaže i da je dečak potom vidno potišten otišao u svoju sobu "da se odmori".

U njegovu sobu je tek posle nekoliko sati ušao otac, kada se vratio sa posla.

- Nenad je ušao u sobu. Video je na stočiću kutiju "lorazepama" i odmah se prestravio. Pokušao je da probudi sina, ali on uopšte nije reagovao. Srećom, otkucaji srca su se još osećali - kaže rođaka. M. V. je odmah prevezen na VMA, gde su mu lekari isprali želudac i povratili u život.

NAPRAVILA HAOS U KRNJAČI: Žena POSTAVILA ŽICU, blokirala 80 porodica - INSPEKCIJA NEMOĆNA!

- On je na intenzivnoj vezi i lekari nam još ne dozvoljavaju da ga vidimo, tako da niko još nije pričao sa njim i niko ne zna šta ga je navelo na pokušaj samoubistva, ali sumnjamo na vršnjačko nasilje. Dečakov otac je odmah zvao razrednu i ona je rekla da u školi postoji grupa od petorice huligana koji maltretiraju ostalu decu, ali tvrdi da ne zna šta se juče dešavalo - kaže rođaka i navodi da je Nenad u dečakovom telefonu pronašao nekoliko poruka koje ukazuju da je bio izložen maltretiranju.

Direktor od "Blica" saznao za incident

Direktor OŠ "Karađorđe" Milan Žegarac je od novinara "Blica" saznao za incident, a zatim se čuo sa dečakovom razrednom.

- Od razredne sam čuo da je dečak sada dobro. Dobro s obzirom na okolnosti i na ono što je, ne daj Bože, moglo da se desi. Mi smo juče imali školsku slavu i nije bilo nikakvih problema. M. V. se nikada nije požalio razrednoj da ga neko maltretira. Bio je uzrujan zbog tri četvorke, ali u svakom slučaju ću se čuti sa njegovim roditeljima i ispitaćemo šta je dovelo do sinoćne situacije - kaže Žegarac.

Porodica dečaka je danas prijavila sve voždovačkoj policiji koja će ispitati slučaj i uvrditi da li je bilo vršnjačkog nasilja.

Bonus video

DAČIĆU PEVALI NA UVCE Kinezi mu svirali Tamo daleko i Bela ćao

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.