Ivica Dačić čestitao Lunarnu novu godinu!
Foto: Dragana Udovičić

čestitke i najbolje želje

Ivica Dačić čestitao Lunarnu novu godinu!

"Siguran sam da će novi lunarni početak doneti i nove zajedničke uspehe, radosti i značajne rezultate u odnosima između naše dve zemlje, koje će slaviti i mnoge generacije posle nas"
Objavljeno: 10:37h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je ministru spoljnih poslova Narodne Republike Kine Vang Jiu čestitku povodom Lunarne nove godine. „Povodom nastupajuće Lunarne nove godine, primite moje najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji svestrani razvoj, procvat i prosperitet Narodne Republike Kine i opšte blagostanje prijateljskog kineskog naroda, kao i za Vaše dobro zdravlje, uspeh i ličnu sreću.

OVO NIJE DRAKONSKI... Novosadski radio brutalno kažnjen!

Siguran sam da će novi lunarni početak doneti i nove zajedničke uspehe, radosti i značajne rezultate u odnosima između naše dve zemlje, koje će slaviti i mnoge generacije posle nas. Iskreno i blisko prijateljstvo koje naše narode i države spaja dugi niz decenija, kao i uzajamno poverenje i razumevanje u najvažnijim pitanjima, glavni su temelj odnosa između Srbije i Kine, ali i saradnje u okviru mehanizma saradnje Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope i inicijative „Pojas i put“, kojima Srbija pridaje izuzetan značaj.

foto: Dragana Udovičić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.