Nastavak ledenog doba, ujutru mraz, toplije tek u ponedeljak!
Foto: Nebojša Mandić

Vremenska prognoza

Nastavak ledenog doba, ujutru mraz, toplije tek u ponedeljak!

U Beogradu će danas ujutru i u podne biti maglovito i oblačno, po podne pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko minus sedam, na širem području i oko minus 10, a najviša dnevna oko minus jedan
Objavljeno: 07:17h

U Srbiji će danas ujutro biti maglovito i oblačno, sa umerenim i jakim mrazom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Niska oblačnost će se po kotlinama južne, jugozapadne i zapadne Srbije, kao i u Sremu i Bačkoj, zadržati duže tokom dana, u ostalom delu zemlje pretežno sunčano. Vetar će biti slab, promenljiv, u Timočkoj Krajini slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od minus 14 do minus sedam, a najviša dnevna od minus četiri do jedan stepen iznad nule, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će danas ujutru i u podne biti maglovito i oblačno, po podne pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko minus sedam, na širem području i oko minus 10, a najviša dnevna oko minus jedan.

foto: Imgur/omgitsjg

U Srbiji će do ponedeljka biti hladno, u jutarnjim satima umeren, ponegde i jak mraz, sa temperaturom od minus 14 do minus 5 stepeni, a najviša dnevna temperatura će biti u manjem porastu, ali u većini mesta i dalje malo ispod nule. Prema prognozi za narednih sedam dana, za vikend se očekuje hladno, ujutru umeren i jak mraz, a dnevna temperatura u većini mesta ispod nule. Od ponedeljka se očekuje slabljenje jutarnjeg mraža, a i dnevna temperatura u postepenom porastu. Tokom dana pretežno sunčano, samo ujutru magla ili niska oblacnost koja će se po kotlinama južne i jugozapadne Srbije, u Timočkoj Krajini, kao i ponegde na zapadu Vojvodine zadržati veći deo dana. Krajem perioda očekuje se naoblačenje sa padavinama, odnosno kišom i snegom.

BONUS VIDEO:

Forbs objavio listu NAJBOGATIJIH LJUDI u Srbiji i regionu

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.