Dohvatio devojčicu (13) ispred škole, a sad SKANDALOZNA PRESUDA: Pedofil iz Vranja provešće u zatvoru samo...
Foto: Facebook / Nenad Stevanović

da li je ovo moguce?

Dohvatio devojčicu (13) ispred škole, a sad SKANDALOZNA PRESUDA: Pedofil iz Vranja provešće u zatvoru samo...

Krivično veče Osnovnog suda u Vranju, kojim predsedava sudija Ljiljana Nikolić osudilo je na godinu i po dana zatvora Nenada Stevanovića Rokija (37) iz Krive Feje zbog nedozvoljenih polnih radnji nad učenicom N.S. (13)
Objavljeno:

U zatvorsku kaznu Nenadu Stevanoviću je uračunato vreme provedeno u pritvoru u Okružnom zatvoru u Vranju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Portparol Osnovnog suda u Vranju sudija Aleksandra Tošić Arsić izjavila je da je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju zatražilo kaznu pedofilu od godinu dana zatvora.

Pedofil Nenad Stevanović, koji je zaposlen u Rudniku olova i cinka “Grot” u Krivoj Feji, saslušan je 18. novembra. Oštećena učenica sredinom decembra saslušana je u posebnoj prostoriji Višeg suda sa video linkom.

foto: Facebook, Facebook/Nenad Stevanović

MAMA BOLI ME, A SUZE ME PEKU: Sin joj godinu i po dana iz škole dolazi u modricama! I NIKO NE REAGUJE! (FOTO)

Nenad Stevanović Roki ima pravo žalbe na presudu. Službenici Policijske uprave u Vranju uhapsili su napasnika 8. oktobra 2016.godine. Lišavanju slobode pedofila prethodila je kolumna na portalu nedeljnika “Vranjske”.

U prometnoj Partizanskoj ulici u Vranju snimljen je stariji muškarac pred đacima i prolaznicima kako ljubi devojčicu. Manijak je na saslušanju rekao da je zaljubljen u maloletnicu i da mu je ljubav uzvraćena.

Zabranjena ljubavna veza između Nenada Stevanovića i devojčice N.S.traje od jula 2016. godine, o čemu su znali roditelji, školska uprava, Centar za socijalni rad., policija i organi pravosuđa.

Zbog osetljivog slučaja i zaštite maloletnice, iz glavnog pretresa i izricanja presude isključena je javnost. Optuženi pedofil Nenad Stevanović u pritvoru je bio od od 8.oktobra.

Bonus video

Forbs objavio listu NAJBOGATIJIH LJUDI u Srbiji i regionu

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.