SVINGERAJ NA SRPSKI NAČIN! Srpkinja ispričala šta joj rade sestra i zet, u komentarima je ISPROZIVALI za sve pare!
Ilustracija, Foto: Ispovesti.com, Profimedia

DRAMA

SVINGERAJ NA SRPSKI NAČIN! Srpkinja ispričala šta joj rade sestra i zet, u komentarima je ISPROZIVALI za sve pare!

Ispovest jedne devojke izazvala je buru na internetu

Objavljeno:

Neke stvari su potpuno u redu da se podele sa članovima porodice, ali neke izgleda da baš i nisu i ne treba zalaziti u iste jer dovode do narušavanja porodičnih odnosa.

Primer za to je ispovest jedne devojke koja je na sajtu "Ispovesti" podelila da je saznala da su joj sestra i zet svingeri i dodala da sestru od tada gleda drugim očima.

"Saznala sam da su mi sestra i zet svingeri. Ona ne zna. Gledam je drugim očima od tada", napisala je korisnica sajta.

Svingeri
foto: Ispovesti.com

Nakon ove objave nizali su se komentari u kojima su oduđivali devojku jer nju "ne treba da znima seksualni život sestre":

"Ne znam zasšo tebe njihov seksualni život zanima. Njihova intima je njihova stvar. Očigledno je da im odgovara", dok se na ovaj komentar jedna osoba nadovezala:

"Lako je lupetati kada to nije vapa rođena sestra. Sama pomisao da bi moja sestra radila tako nesto mene užasava", nakon ovog komentara se nastavlja rasprava:

"Koji moj ima da te užasava šta tvoja sestra radi u krevetu sa svojim suprugom ili već kime god, do god ne krši zakon i ne vara tog lika?", navodi se u komentaru.

"Pa šta? Ne razumem kako njen seksualni život može da utiče na vaš sestrinski odnos?", napisao je neko od korisnika.

"Meni smetaju kombinacije varanje i slično. Ali kad se dvoje odraslih ljudi slože da tako žive to mi ne smeta. Tu nema varanja. Niti se manje vole. Niti prekidaju vezu. I meni je klasična veza ono što želim. A kako će drugi me nije briga dok god nema varanja i iskorištavanja", piše u jednom od komentara.

"Ja to nikad ne bih mogla, ali ne osuđujem ih, čak i razmišljam nekad u pozitivnom smislu koliko se neki par sigurno onako iskreno ljudski voli, kad mogu da imaju otvoreni tip veze, a i da dalje vide poentu svoga braka/veze. Jer meni se npr. iskreno veliki dio vezanosti oslanja na tu seksualnu ekskluzivnost, kad bih ja spavala sa nekim drugim ili moj momak jednostavno ne bih to više doživljavala kao vezu, volela bih ga ali kao da bi se nešto samo od sebe raskinulo", napisala je korisnica sajta.

Jedna od korisnica je čak opisala da u svom okruženju ima slučan slučaj.

"Ja imam drugaricu koja je u sličnom braku i šta sad? Lično ne bih želela da pristanem na to jer ne mogu da zamislim da budem sa nekim ko nije moj muž, ali zašto bi mene njen seksualni život zanimao? To je njihov dogovor i ako im prija samo napred", piše u komentaru.

1 / 3 Foto: Ispovesti.com

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.