NAKON PISANJA ESPRESA: Nastavnica koja je uvredila gejeve se izvinjava! Ne priliče mi takvi komentari!
Foto: Facebook / Snežana Todorović

POKAJALA SE

NAKON PISANJA ESPRESA: Nastavnica koja je uvredila gejeve se izvinjava! Ne priliče mi takvi komentari!

Oglasila se nastavnica čiji je komentar napravio pometnju na Fejsbuku, s obzirom na to da je žestoko izvređala pripadnike LGBT populacije
Objavljeno: 17:11h

Snežana Todorović iz Kragujevca, nastavnica osnovne škole "Mirko Jovanović", na Fejsbuku je napisala prilično skandalozan komentar.

NEĆE TAMO NEKI PEDERI DA ODLUČUJU ŠTA JE DOBRO ZA NAŠU DECU! Nastavnica iz Kragujevca brutalno vređala gejeve na Fejsbuku! (FOTO)

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ne, nego će da puste vas nevernike i pedere da odlučujete šta je dobro za decu i škole...i stvarno bi se krstio od čuda - napisala je ona u jednoj raspravi.

Nakon pisanja Espresa, ona se oglasila i poslala izvinjenje:

- Nemam ništa protiv različitosti, niti LGBT populacije. Čak imam i prijatelje takvog opredeljenja. Reč "pederi" je izrečena u žargonskom kontekstu kao karakterna osobina, koji se koristi u našem narodu. Izvinjavam se LGBT pripadnicima. U pravu ste da meni kao prosvetnom radniku ne stoje ovakvi komentari, ali ponesena frustrirajućom situacijom u prosveti sam tako odreagovala. Još jednom se izvinjavam - napisala je ona u odgovoru Espresu.

A povodom ovakvih istupa na društvenim mrežama, kontaktirali smo i ministra prosvete:

- Ne podržavam izjave koje su u korist bilo kakve diskriminacije. Ministarstvo nema realnu moć da bilo koga ukori ili smeni. To je u domenu direktora i školskog odbora. Novim zakonom tražimo vidljiviju ulogu države. Mada, lično mene ne zanimaju društvene mreže - rekao je Mladen Šarčević za naš portal.

Bonus video:

Masovna tuča u Zaječaru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.