Vojska Srbije pokrenula proceduru za prijem 500 profesionalnih vojnika!
Foto: Stefan Jokić

nova radna mesta

Vojska Srbije pokrenula proceduru za prijem 500 profesionalnih vojnika!

S najboljim kandidatima biće zaključen ugovor o radu na odredjeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života
Objavljeno:

Ministarstvo odbrane pokrenulo je proceduru za prijem još 500 profesionalnih vojnika u redove Vojske Srbije, saopšteno je danas.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Kako se navodi, proceduru je pokrenuo ministar Zoran Đorđević, nakon konsultacija s premijerom Aleksandrom Vučićem. "Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, a potencijalni su kandidati svi državljani Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina. To će biti prilika za zaposlenje i novim generacijama mladića i devojaka na šestomesečnom dobrovoljnom služenju vojnog roka", navodi se u saopštenju. Dodaje se da je novina i to da će u narednom periodu, posle isteka ugovora ili odliva kadra po bilo kom osnovu, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije odmah zapošljavati nove profesionalne vojnike po ubrzanoj proceduri. Podnošenje prijava, kao i početna selekcija za zainteresovane kandidate, biće organizovani u kasarnama čije će lokacije i tačan termin prijave biti naknadno objavljeni. S najboljim kandidatima biće zaključen ugovor o radu na odredjeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života.

BONUS VIDEO:

KARAMBOL KOD PANČEVA Sudarili se cisterna i kamion, auto proklizao pa udario u policijska kola!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.