NEĆE TAMO NEKI PEDERI DA ODLUČUJU ŠTA JE DOBRO ZA NAŠU DECU! Nastavnica iz Kragujevca brutalno vređala gejeve na Fejsbuku! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/Snežana Todorović

ogLasio se i ministar

NEĆE TAMO NEKI PEDERI DA ODLUČUJU ŠTA JE DOBRO ZA NAŠU DECU! Nastavnica iz Kragujevca brutalno vređala gejeve na Fejsbuku! (FOTO)

Tokom jedne rasprave na društvenoj mreži Fejsbuk nastavnica je "zablistala punim sjajem" u vređanju i homofobiji
Objavljeno: 16:58h

Ko nam to vaspitava decu?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Snežana Todorović iz Kragujevca, nastavnica osnovne škole "Mirko Jovanović", naterala je mnoge roditelje da sebi postave ovo pitanje.

Ovo prosvetno lice je jednim svojim komentarom, koji je rapidno počeo da se širi društvenim mrežama, navuklo na sebe loš glas.

Naime, tokom jedne rasprave na društvenoj mreži Fejsbuk ona je napisala:

- Ne, nego će da puste vas nevernike i pedere da odlučujete šta je dobro za decu i škole...i stvarno bi se krstio od čuda - napisala je ona.

foto: Printscreen/facebook/Snežana Todorović

Pomenuta nastavnica je, ako je verovati njenim informacijama na ovoj društvenoj mreži, predsednica aktiva žena u Kragujevcu u Jedinstvenoj Srbiji, stranci Dragana Markovića Palme.

U međuvremenu, oglasila se i Todorović, koja je zbog svog komentara uputila izvinjenje - NASTAVNICA KOJA JE UVREDILA GEJEVE NA FEJSU: Izvinjavam se, kao prosvetaru mi ne priliče takvi komentari!

U školi nismo našli nikoga ko bi odgovorio na ovakve nastupe zaposlenih, jer je direktor, kako nam je rečeno, na zimovanju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.