DUGUJETE VIŠE OD 5.000 DINARA ZA STRUJU? Iseći će vam struju!

A STIŽE JAKA ZIMA

DUGUJETE VIŠE OD 5.000 DINARA ZA STRUJU? Iseći će vam struju!

Građani s juga Srbije čiji dug za struju iz aprila, maja i juna premašuje 5.000 imaju još nekoliko dana da izmire svoje obaveze
Objavljeno: 21:57h

Do kraja meseca ekipe Jugoistoka će po nalogu EPS snabdevanja obustaviti električnu energiju svim građanima koji imaju dug veći od 5.000! Upozorenja pred isključenja su poslata još krajem prethodnog meseca. Dragoslav Pavlović, iz PD Jugoistok, podseća da građani imaju još nekoliko dana da izmire svoje obaveze.

Građani s juga Srbije čiji dug za struju iz aprila, maja i juna premašuje 5.000 imaju još nekoliko dana da izmire svoje obaveze, pre nego što im Jugoistok isključi električnu energiju. Pavlović upozorova i da su ekipe koje kontrolišu neovlašćenu potrošnju struje stalno na terenu, i da se samovlasno priključenje i krađa električne energije neće tolerisati. Svakodnevni su i radovi na elektroenergetskim mrežama i ekipe Jugoistoka, na taj način, obezbeđuju mrežu za nastupajuću sezonu. Prema Pavlovićevim rečima, građani ne treba da brinu, jer je Jugoistok spreman za zimu. (Espreso.co.rs / Izvor: Niške vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.