KRVNIK UŽIVA U STRAZBURU: Ovako se Haradinaj bahanališe po noćnim klubovima! (FOTO)
Foto: Profimedia

ne mari ni za šta

KRVNIK UŽIVA U STRAZBURU: Ovako se Haradinaj bahanališe po noćnim klubovima! (FOTO)

Bivši vođa OVK snimljen u Strazburu
Objavljeno: 15:34h

Ramuš Haradinaj izlazi u noćni provod u strazburskom naselju Vendenhajm, u kojem ima mnogo kafića, diskoteka i bordela u vlasništvu Albanaca

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od bivših vođa OVK Ramuš Haradinaj provodi se po noćnim klubovima i diskotekama u okolini Strazbura dok čeka odluku Francuske o zahtevu Srbije za izručenje Beogradu, prenosi Kurir. Kako saznajemo, u pitanju su lokali koji su u vlasništvu Albanaca s Kosova.

HARADINAJ PIVOM ZALIVA SLOBODU! Ovako bivši premijer Kosova PLJUJE SRBIJI u lice! (FOTO)

Podvođenje devojaka - Haradinaj svako veče izlazi na večeru, a posle u provod na desetak kilometara od Strazbura. U pitanju je naselje Vendenhajm, u kojem dosta kosovskih Albanaca ima kafiće, restorane, diskoteke, bordele... Većina njih se bavi podvođenjem devojaka, uglavnom iz istočne Evrope, i to im je pored droge najunosniji biznis. On troši ogromne svote novca sa svojim sunarodnicima.

Samo nekoliko sati nakon što mu je francuski sud izrekao meru zabrane napuštanja zemlje, njegov advokat Arijanit Koci je na Fejsbuk postavio fotografiju iz jednog albanskog restorana, na kojoj njih dvojica poziraju posle večere.

Zanimljivo je da su na društvenim mrežama njegovi sunarodnici u međuvremenu skinuli fotografije na kojima ovaj krvnik bez trunke stida pozira dok čeka odluku suda - priča naš sagovornik. Francuski sud u Kolmaru mu je oduzeo pasoš i naložio da se redovno javlja policiji.

- Umesto pasoša dobio je tzv. privremenu karticu o boravku. Ima nanogicu i može da se kreće do dvadesetak kilometara od trenutnog prebivališta u Strazburu, a to je rezidencija kosovskog konzula. Međutim, svaki izlazak iz tog objekta mora da prijavi policiji - kaže izvor Kurira. Moguće izručenje Hagu Inače, u Tužilaštvu za ratne zločine tvrde da nije nemoguće ni da bivši komandant OVK završi u Hagu. - Ne isključujem mogućnost da Haradinaj iz Francuske, gde je uhapšen, bude predat novom sudu u Hagu. Mi bismo u tom slučaju pripomogli da Haradinaj odgovara za krivična dela koja mu stavljamo na teret - rekao je tužilac Milan Petrović.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.