OPROŠTAJ OD FILIPA PEZIĆA: Tragično je preminuo u JEZIVOJ NESREĆI
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/ŽELJKO SMRČEK

tragedija

OPROŠTAJ OD FILIPA PEZIĆA: Tragično je preminuo u JEZIVOJ NESREĆI

Škola takođe organizuje prevoz za učenike i profesore koji žele da prisustvuju Filipovoj sahrani koja će se održati u sredu

Objavljeno:

Škola takođe organizuje prevoz za učenike i profesore koji žele da prisustvuju Filipovoj sahrani koji će se održati u sredu

Tehnička škola Požega se na zvaničnoj stranici oprostila od svog učenika Filipa Pezića koji je tragično preminuo u železničkoj nesreći koja se dogodila prošlog petka u blizini Novske.

- Tužnog srca javljamo da je naš učenik Filip Pezić, učenik 3. razreda tragično preminuo 9. septembra 2022. u 18. godini života. Filip je bio izvrstan učenik, genijalac, praktičar. Učenik kojim smo se ponosili kroz mnoga takmičenja. Bila je čast poznavati Filipa. U našim je životima ostavio neizbrisiv trag. Po dobru te pamtimo, s ljubavlju i poštovanjem spominjemo - napisali su u objavi.

Škola takođe organizuje prevoz za učenike i profesore koji žele da prisustvuju Filipovoj sahrani koja će se održati u sredu.

Podsetimo, u sudaru teretnog i putničkog voza u petak uveče stradali su kondukter, mašinovođa i maloletni sin drugog konduktera. Istraga je još u toku kako bi se utvrdilo zašto je teretni voz stajao na pruzi, te zašto putnički voz nije na vreme zakočio.

U teškoj nesreći povređeno je 12 ljudi, a u novogradiškoj bolnici još je šestoro ljudi na lečenju. Među njima je jedan hrvatski državljanin i petočlana porodica iz Irana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.