KOMENTAR SRPSKOG TRENERA RAZBESNEO SVE ŽENE: Odmah mu poručile da je SMEĆE! (FOTO)
Foto: Printscreen

BURNE REAKCIJE

KOMENTAR SRPSKOG TRENERA RAZBESNEO SVE ŽENE: Odmah mu poručile da je SMEĆE! (FOTO)

Mnoge žene su se uvredile nakon njegovog, kako kažu mizoginog komentara

Objavljeno:

Komentar jednog fitnes trenera u vezi sa izgledom majki koje ne treniraju i ne vode računa o fizičkom izgledu kao žena sa fotografije koja kruži društvenim mrežama izazvala je burne reakcije.

"Imati decu nije razlog izgledati loše. Žena pored mene je majka četvoro dece. Razlika nje i mnogih je u tome što majčinstvo ne shvata kao opravdanje da jede šta stigne, koliko god može, samo leži i još kuka kako je bole leđa, kako se ugojila.... Budite majke za primer svojoj deci pre svega, pa i svima drugima", pisalo je u objavi jednog trenera koja je izazvala burne reakcije.

Na to je stigao odgovor koji je glasio: "Bar znamo da kod tebe nećemo trenirati mizogeno smeće. Paljba".

Mnoge žene su se uvredile nakon njegovog, kako kažu mizoginog komentara, a razlog tome je da svako ima pravo da izgleda kako želi, ili kako mu mogućnosti u datom momentu dozvoljavaju.

Trener
foto: Printscreen

Neke majke koje imaju četvoro dece možda nemaju vremena da posećuju teretanu, možda ni sredstava za privatnog trenera, ali ni zdravu ishranu. Obaveze oko dece, kuće, porodice u generalnom smislu ne ostavljaju vremena za klesanje trbušnjaka velikom broju žena, pogotovu ako ih finansijska nestabilnost primorava da rade.

A da ne lenčare, ne prejedaju se i ne leškare, situacija im sama nameće. Koja majka četvoro ima luksuz da digne sve četiri uvis i još se drzne da ne posećuje teretanu iz lenjosti i obesti?

Recite nam svoje mišljenje u komentarima.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.