GLEDAJTE BASARINU EMISIJU U NOVOM TERMINU, NEDELJOM OD 16: Jelena Trivan govori o DS-u, eliti sa Vračara i Prajdu
Foto: Kurir Tv

novi termin

GLEDAJTE BASARINU EMISIJU U NOVOM TERMINU, NEDELJOM OD 16: Jelena Trivan govori o DS-u, eliti sa Vračara i Prajdu

Ne propustite izuzetno dinamičnu emisiju u kojoj Jelena Trivan otvoreno govori o vrućim temama

Objavljeno:

JELENA TRIVAN U “CRVENOM KARTONU” Skupština služi da se gnev građana prebaci s Vlade, tamo se ništa važno ne odlučuje. „Pisao sam otrovne kolumne na njen račun u to vreme, a ona me nazvala i rekla mi da su mi kolumne duhovite.” Ovim rečima je Basara započeo prvu emisiju u novoj sezoni i objasnio kako je izgledao njegov prvi kontakt s večerašnjom gošćom Crvenog kartona Jelenom Trivan.

Crveni karton se emituje u novom terminu, nedeljom od 16 časova, a u današnjoj emisiji Basara neumorno postavlja pitanja nastojeći da čuje Jelenin stav o svim aktuelnim pitanjima i pisanjima. Razgovor je počeo nezaobilaznim temama koje se tiču DS-a, Đinđića i Tadića.

Jelena je objasnila da je Đinđić ulio elan Srbiji, ali ne i DS-u, što je kasnije nadoknadio Boris Tadić. Govorila je o razlozima iz kojih je Tadić izgubio na izborima, o tadašnjim odnosima među strankama i funkcionisanju Skupštine. Iznela je svoj stav o tabloidima i slobodi medija, bila je vrlo žestoka u osudi “kvaziintelektualaca sa Vračara”, osvrnula se na komentare na njen račun koji se šire društvenim mrežama i objasnila šta misli o održavanju Gej parade.

Između ostalog, govorila je o rezultatima Službenog glasnika na čijem je čelu i odgovorila na Basarino pitanje o periodu u kom je bila predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije.

Ne propustite izuzetno dinamičnu emisiju u kojoj Jelena Trivan otvoreno govori o vrućim temama.

Gledajte Kurir televiziju danas od 16 časova! Pričaće se!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.