SAMO JOŠ OVO NISMO VIDELI U OGLASIMA ZA STANOVE U SRBIJI: Au, šta je ovaj vlasnik "POSADIO" USRED SOBE! (FOTO)
Stan, Foto: Facebook, Profimedia

POBEDNIK

SAMO JOŠ OVO NISMO VIDELI U OGLASIMA ZA STANOVE U SRBIJI: Au, šta je ovaj vlasnik "POSADIO" USRED SOBE! (FOTO)

Na internetu možemo naići na najrazličitije oglase koji nas, blago rečeno, šokiraju, ali čini se da sada imamo pobednika

Objavljeno: 13:13h

Poznato je da je zbog trenda rasta cena nekretnina za novi životni prostor potrebno izdvojiti više novca nego pre nekoliko meseci ili godinu dana, ali ni trenutna situacija sa iznajmljivanjem stanova nije mnogo bolja.

Žalbi i apela podstanara na visoke cene najma bilo je i ranije, ali sada svako malo na društvenim mrežama osvane fotografija oglasa sa cenom koja se mnogima čini nerealna i nepristupačna i to za prostor koji je po lokaciji, kvadraturi i opremljenosti daleko ispod proseka.

Na internetu možemo naići na najrazličitije oglase koji nas, blago rečeno, šokiraju, ali čini se da sada imamo pobednika.

Naime, društvenim mrežama se sada deli jedan neobičan oglas sa Fejsbuka koji je tamo postavljen u januaru. I posle dužeg vremena, nevericu ne izaziva cena ili stanje u kome se stan nalazi.

Verovali ili ne, u pitanju je tuš kabina koja se nalazi u dnevnoj sobi! Da stvar bude bizarnija, u opisu fotografije se navodi da je u pitanju luks garsonjera.

Pogledajte i sami:

Stan
foto: Facebook printscreen

Da li biste vi živeli u ovoj "luks garsonjeri"? Pišite nam u komentarima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.