ROĐEN DA UŽIVA! Milisav ZNA šta zaslužuje i NE PLAŠI se da ZATRAŽI kraljevski TRETMAN, ubedljivo je NAJSLAĐI (FOTO)
Milisav, Foto: Privatna arhiva

espreso ljubimac

ROĐEN DA UŽIVA! Milisav ZNA šta zaslužuje i NE PLAŠI se da ZATRAŽI kraljevski TRETMAN, ubedljivo je NAJSLAĐI (FOTO)

Jako sam umiljat i volim da se mazim, a najviše uživam dok me češkaju

Objavljeno:

Najnovije izdanje Espreso ljubimca donosi specijalnog i milog lepotana koji je član svima poznatog psećeg društva. Kladimo se da mu nećete odoleti!

Upoznajte Milisava!

,,Zdravo, društvo! Ja sam Milisav Kostadinović. Nadimak mi je Mili. Tako me svi zovu kada sam dobar i ne pravim probleme. Uskoro ću napuniti jedanaest meseci.

Najviše volim da jedem sve ono što ne bih smeo, uvek izmolim za hranu svojim tužnim okicama. Najvažnije mi je da mi moja vlasnica uvek bude tu, ne mogu da podnesem da se odvojim od nje ni na par minuta, odmah se rasplačem. Jako sam umiljat i volim da se mazim, a najviše uživam dok me češkaju.

Imam mlađeg brata, Relju, koji je jako naporan i stalno mi donosi igračke da se igramo, a meni većinu vremena nije do toga, jer najviše volim da se izležavam na krevetu. Kada idemo kod porodice na Zlatibor, Relja se uvek sam popne na najveće uspone, a ja samo legnem jer znam da će uvek neko da me ponese, jer ipak su moje šapice nežne i ne bih da se umaram ako sam već rođen da uživam.

Nisam oduševljen ni odlaskom u park, jer sam tamo uvek najmanji i svi drugi psi me pregaze tokom svojih aktivnosti. Primitivci!

Jako volim decu jer me uvek nose u naručju, tepaju mi i podele sa mnom svoju užinu. Najviše se plašim vožnje u automobilu i potišten sam dok ne stignemo na odredište. Takođe, jako se plašim odlaska kod veterinara.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Svi se oduševe kada vide moj hobi - grebanje jastuka - svih boja, veličina i materijala. Ne znam zašto im je to toliko zanimljivo, a moja vlasnica kaže da izgledam kao radnik u fabrici koji žuri da izvrši radne zadatke.

Jednom sam iskoristio priliku i krenuo sam za čikom koji je doneo poštu, jer mi se jako svidela njegova torba u kojoj je imao puno papira. Želeo sam da raznosim poštu zajedno sa njim, a i imali smo identične plave jakne.

Trenutno se spremam za letovanje. Razmišljam koje autfite da odaberem, ali, pre svega, najvažnije je spakovati SPF! Bez njega ne silazim ni do prodavnice.

Pozdrav, društvo, želim Vam ugodan ostatak nedelje!"

Pošaljite nam priču i fotografije na ljubimac@espreso.rs, a mi ćemo to rado podeliti sa našim čitaocima.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 06.9.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.