VOZAČI OPREZ: Magla smanjuje vidljivost, vozači, pazite se!
Foto: Dragan Gojić

AMSS poručuje

VOZAČI OPREZ: Magla smanjuje vidljivost, vozači, pazite se!

Na pojedinim deonicama vidljivost je smanjena ispod 200 metara, zbog čega je saobraćaj usporen i otežan, navedeno je u saopštenju
Objavljeno: 16:19h

Magla smanjuje vidljivost na putevima Srbije, naročito u zapadnim, severnim i centralnim krajevima i na deonicama duž rečnih tokova, u dolinama i kotlinama, saopštio je danas Auto moto savez Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Na pojedinim deonicama vidljivost je smanjena ispod 200 metara, zbog čega je saobraćaj usporen i otežan, navedeno je u saopštenju. Zbog nižih temperatura u područjima s maglom kolovozi su mestimično vlažni pa je opasnost od poledice veća. Na snazi je zabrana saobraćaja kamionima sa prikolicom i šleperima na gotovo svim regionalnim putevima u planinskim predelima Valjeva, Kruševca, Novog Pazara, Ivanjice i Sjenice, na prilazima Kopaoniku, Goču i Tari. Na početku radne nedelje pojačan je saobraćaj u gradovima, ali i na putevima van gradskih sredina. Prema informacijama Uprave granične policije Srbije na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno vozila se zadržavaju do 20 minuta, dok se na teretnim terminalima na prelazu "Batrovci" čeka oko 60 minuta, a u Šidu oko sat i po.

BONUS VIDEO:

JELENA MILIĆ ZA ESPRESO OTKRIVA: Zašto sam ZAISTA napustila emisiju s Vučićem? (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.